Moya72 Creative Commons License 2007.09.14 0 0 297

Jó estét!

bap: én a netboardon is szívesen okosodnék,de napok óta senki nem jár arra :-( Ja és hősiesen elkezdtem előlröl olvasni az utóbbi kb 4 év termését és még messze van a vége!  Bár igazad van és sok hasznos infót lehet összeszedegetni, de azért szívesebben cseveg az ember "élőszóban" is!

licika: a kertben most a füvön kívűl nagyon szép rózsanádunk van-van ahol két méteresre is megnőtt-próbálok feltenni képet (megörökítettem a jövő nemzedéke számára! :-)))) , de azt a télre úgyis kivágjuk, ( ki is kellene szedni,de nem tudnak annyit fizetni,hogy én azt mégegyszer végigássam), szal jövőre meg majd meglátjuk,mi lesz vele,azért könnyeket nem hullatok,csak olyan szép-most. Van még egypár szép bokor,meg fűzfa,ezekre van valakinek hatékony ötlete fundivédelemre? Pontosabban fundi-elleni védelemre? Anyu azzal biztat,hogy vagy kutya,vagy kert,ebbe nyugodjak bele,de én optimista vagyok és remélek! Pont jó,hogy most jön a kutty,hogy vége a kertszezonnak így talán jövő tavasszal már jólevelten emelgeti a tappancsait,ha véletlenül rálép egy virágra............na,mit szóltok? ...Bilibe....,tudom! :-)))

Íme a kert-Ch.e. (Chubi előtt) :