Sziasztok!
Én is jó régen jelentkeztem, de mostanában nem nagyon jutok a géphez. Napközben ha esetleg le tudok ülni, akkor inkább az e-mailjeimre válaszolok, vagy bekukkantok a törzstopikomba, de oda is csak 1-2 nappal ezelőtt volt végre időm írni. Márk egész nap pörög, mászik mindenhova, feláll mindenhova, majd nem tud leülni, egész nap a sarkában kell járni. Ja, és ha leülnék a géphez, azt külön sértésnek veszi, és máris jön oda hozzám, és nem hagyja hogy írjak. Este aztán párom elveszi a gépem, így akkor meg már esélytelen ide benézni :-(
Ekatlan, mi van veled? Lehet tudni hogy miért fajult idáig a mellgyuszi? Nekem is volt, és engem is riogatott mindenki, hogy vigyázzak, nehogy aztán műtét legyen a vége, de én megúsztam. Akkor azt gondoltam, hogy ez valami extra végkifejlet lehet csak, és biztos extrém ritka, de ezek szerint nem :-(
Babyteve, gratulálok az ikrekhez!!!
Látom az osztálytalálkozó nem nagyon szerveződik :-( Akkor nem is lesz valamilyen hétvégi összejövetel ahova a babások is el tudnak menni?
Ha lesz holnap viszont OC-s tali, akkor vigyetek gépet, és várjuk a képeket!!!
Sipric, ugye jól emlékszem, hogy azt olvastam hogy leányzótok lesz? Gratulálok hozzá! Őszintén, mire számítottál?
Bp