Moya72 Creative Commons License 2007.09.14 0 0 294

Hali!

Vagyok-vagyok, csak még van 10oldalam...:-( (fordítanivaló)

Mi 10hetesen kapjuk meg a kuttyot,én végül is nem bánom,erősödjék csak meg,meg állítólag az sem baj,ha többet van a többiekkel,jobban bevésődik,hogy hol a helye...nem tudom,de az biztos, hogy 6hetes kora előtt nem tesz jót a kutyinak az elválasztás,de hát ti sem hoztátok el túl korán. Ha minden igaz és megérkeznek a papírjai ( pontosabban a törzskönyv),akkor okt. elején mehetünk érte. HA jól számolgattam kb 1 hónap lehet közöttük? Chubi,ha jól emlékszem júl.vége felé született - most nem számolok mégegyszer utána. Mi Dunaharasztiban lakunk,végül is nem vagyunk a világ végén egymástól, de egy délutáni kutysétáltatás kissé nehézkes lenne...:-) Na mindegy, hátha egyszer sikerül összehozni valamit! Meg az is nagyon jó lenne,ha még tévedne ide más is,akivel szintén lehetne eszmét cserélni,kár,hogy így elcsendesült a topik,olvasgattam az elejét,kíváncsi lennék,hogy pl SMN-nek sikerült-e már a fundi-projekt, darcykának hogy van a kutyusa-végül is nem lettek kiskutyák,ha jól tudom...szal ha olvasgatnak minket más fundisok is,tök jó lenne,ha életre kelnének ;-), már a netboardon is csak magammal beszélgetek...na de addig is majd mi "nagy tapasztalt" funditulajok osszuk az észt-max egymásnak:-))) ! Tehát már csak pár hét és megérkezik a bestia. Múltkor hívott a tenyésztő-tök aranyos volt-,és mondta,hogy készüljünk,mert Chubiból igazi rosszcsont lett, mint az anyja,aki még 4 évesen is egy nagy kölyök...hú de jó,mondom magamban,akkor el lehet kezdeni a kert "becsomagolását"! Nálatok milyen drasztikus változások történtek Bagi érkezése után?

Előzmény: licika (293)