blackrat
2007.09.13
|
|
0 0
1436
|
Igen, az nekem is tetszik hogy egy csomó mindenre gondoltak azért, meg hogy folyamatos frissítések is vannak! :) Hogyha lesz megint GC-nk biztos egy csomó frissítést kell majd megint letölteni hozzá! :D
Jah, és igen, szerintem is PVP-n a legidegesítőbbek, de mindenhol azok tudnak lenni.. Persze vannak kivételek is! De RP szerveren is ugyanúgy odajönnek hozzád hogy csináljunk ezt meg azt, meg én azt utálom amikor egy tök ismeretlen kis izé, odajön hozzám a városban, és kér x aranyat. Sztem ez egy kicsit pofátlanság. De ez még hagyján, hiába mondom neki, hogy bocsi de most nekem sincs annyi, akkor sem érdekli.. Persze hogyha egy nagyobb karimmal vagyok és tele vagyok kottával, ha odajön egy kis kari és kér pár ezüstöt, akkor adok neki, mert hát úgyis van egy csomó. Na mindegy.. Meg azért némelyikről nagyon felismerhető hogy még gyerek. De bratyó egyszer tök jót játszott egy 10 éves britt gyerekkel, azt mondta tök normális volt, és egész ügyes is, ha meg valamit nem jól csinált, bratyóm elmagyarázta neki, és akkor már úgy csinálta. Szal szerintem azért az angol tudás is közrejátszik! :) |
Előzmény: Dorinesz (1434)
|
|