Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1432

Hol is kezdjem... :-DD

Tehát olyan nincs, hogy az egyik szerverről cuccot küldök a másik szerveren lévő karakteremnek, vagy beszélgetek a másik szerveren lévő haverommal. Akkor már nincs is értelme a több szerveres témának, hanem akkor már kéne egy nagy, és kész. De azt az iszonyat mennyiségű adatot én megértem, hogy valahogy le kell korlátozni. Itt úgy van, hogy a többi játékossal ellehetsz, viszont a szerverek közt nincs szabad átjárás. Globális hálózat olyan értelemben van, hogy bizonyos megkötésekkel, illetve pénzért átvihetsz karaktert, küldhetsz ezt azt, de én úgy vagyok vele, hogy tök hülyeség a karaktereimet szétszórni mindenhova. Nálatok meg úgy van ezek szerint, hogy a többi játékossal nem lehetsz el, viszont ha akarsz, találkozhatsz a többiekkel a városban. Szal valahogy azért meg kell fékezni, mert akkor annak semmi értelme, hogy több szerver van, ha közben az adat meg folyik keresztül mindenen. Akkor az egész rendszer beszarna a wow-os féle játékban (hogy nem csak a városban talizhatsz, hanem mindenhol összefutsz mindenkivel). Azt nincs az a szerverhálózat, ami zokszó nélkül tűri. :-DD

Előzmény: ViktOrsi (1427)