Dorinesz Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1409

Na gyors válasz, mert kell hazamennem már... :-DD

Szal a rendes RP szerveren ha hordás területen vagy, ha allison, nem támadhatnak meg. Ott nincsenek így elosztva, hogy mittomén stv az (csak mondok valamit, mert nem vagyok tájékozott a pvp dolgoban, hogy kinek mi a terüelte) mondjuk hordás terület, szal ott az allis nem támadhat meg hordást, viszont a hordás simán megtámadhat, és nem tom hogy milyen szabályok vannak még. Szal ha nincs rajtam a pvp, elvileg engem nem támadhat meg semmi. Kivétel ez alól az ehte hordás vagy allis város. Szal hogyha jön egy hordás stormwindbe, és nincs rajta a pvp, a kapuban lévő őrön se jut keresztül, mert simán legyepálja, holott nincs is rajta a pvp. Meg volt egy orc hunter asszem vagy harcos vagy nem tom mi volt, és keresztül akart menni darkshire-en duskwoodban. És nem volt rajta a pvp, mégis leverte az őr. Szal itt is úgy van, hogy elvileg a másik városába nem mehetsz, de a közös területeken nem lehet csak úgy senkit letámadni, csak ha rajtad van a pvp. Viszont! Ha rajtad van a pvp, és arra jön egy olyan faszi, akin nincs ratja, akkor az simán megtámadhat, hiszen te pvp-n vagy, te viszont nem támadhatod meg, mert ő nincs rajta. Szal én is szoktam látni ilyen 32-es kis fisz-fasz hordásokat, és simán lecsaphatnám őket, de nem csinálom, mer ezek szólnak a haverjuknak, hogy figyelj már lecsapott egy buzi kis druida, gyere már a 70-es warlockoddal, és nyomd kupán. Hát aztán akkor utána meg kell halni legalább egyszer. De itt nem kell kiérni a területről, ha pvp-s leszel, hanem egyszerűen csak várni kell két-három percet és lemegy rólad automatice. Hacsak be nem állítod manuálisan, hogy te pvp-n akarsz maradni. De a pvp a szar, azon okokból, amiket már mondtunk. De a nővérem pasija pont ezt szereti benne, hogy akárkit akármikor megtámadhat, és az az izgalmas neki benne, hogy őt is akárki megtámadhatja. Hát ér engem elég stressz az életben, a játék közben nem hiányzik még ez is! :-DD

Nem, vissza lehet csinálni a szakmádat. Szal ha most bányászni akarsz, és skinnelni, akkor egy hónap múlva visszacsinálhatod. Persze pénzbe kerül, ha jól tudom 1 arany. De a talentozásodat is vissza tudod csinálni. Az is egy arany. Ha már másodszor akarod visszatalentozni, akkor már 5 arany asszem. Szal én most 40-es szinten talentoztam újra a druidámat, mert most már lászik, hogy valszeg merre akarok menni.

Hát ha ennyire imádod a rugót, akkor nyiss ott egy rugót. Mondjuk rugó elég sok van, de ki a frászt érdekli, ha te szeretsz azzal játszani. Egymás akadályozni biztos nem fogjátok. Druida viszonylag kevesebb van. Legalább is nekem úgy tűnik. De elflandban nincs senki az a legviccesebb. Csak a kezdő pályán vannak egy páran, de amúgy meg tök kihalt. Úh ha te imádod elflandot, akkor még csak az sincs, hogy minden q itemet leölnek az orrod előtt. :-DDD De már csak a magyar gild miatt is érdemes oda menni, mert tényleg halál jófejek az emberek. Persze azokról beszélek, aki már rég óta ott vannak a gildben, az újak között van egy pár hülye is, ahogy már meséltem.

Azt még nem tudom, hogy milyen állatja lesz majd a hunteremnek. Egyáltalán az se világos még, hogy hogyan tudom tréningezni a petemet, merthogy állítólag van olyan is. De én is a macskák felé vonzódom. Ízeltlábúm, csúszómászóm, röpködő nyavalyám tuti soha nem lesz. Meg hüllőm se. Brrrr! Szal valami párducom lesz sztem. De a huntert nagyon élveztem eddig, majd kíváncsi vagyok, hogy mikor fogom megunni. :-DD Monnyuk a druidát soha nem fogom megunni sztem. Azzal mindig tanulok valami jót. Ja, stv-ben az a marha erős elit tigris van, akit ki kell nyírni egy kveszt alkalmával, 42-es elit, és az fehér. Fehér oroszlánra nem emléxem. Szerintem a tigrisre gondoltál. Azt a haver megszelidítette magának. :-DDD Aszongya befagyasztotta, és úgy csinálta, meg simán legyapta volna. :-DD Hát az még messze van, hogy én azt megszelidítsem magamnak. :-DD

Előzmény: blackrat (1401)