blackrat Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1401

A PVP-s szerveren mindig is le tudnak gyapni, ha rajtad van az a pvp-s cucc ha nincs! :) És mi is pont azért mentünk át RP szerverre mert már meguntuk hogy képtelenség néhány megyében bármilyen questet is normálisan megcsinálni! Meg volt hogy STV-ben megyek az úton, jön egy hordás, legyap 2 ütésből, de ez még hagyán, akárhányszor támadok föl, a baromja újból és újból legyap.. Volt már hogy egy csomót váram hogy húzzon már el onnan, meg próbáltam aztán elbújni is, de már tiszta ideg voltam akkor.. De az RP szerveren az van amit mondtál, ott van az hogy számít az a pvp-s cucc, és ott is így át lehet adni, akkor is, ha egy olyat gyógyítasz, aztán csak akkor megy le rólad, hogyha allis területen vagy. De amúgy ott nincs is ilyen hogy allis, hordás, vagy közös terület, minden fehérrel van kiírva, míg a PVP-n az alli terület zöldel, a hordás pirossal, a közös pedig narancssárgával. A normál szerveren hogy is van? Ott senki nem támadhat meg senkit?

De amúgy nagy ritkán van olyan kivétel is, hogy egész jól el lehet lenni egy hordás mellett is PVP-n. Bár erre úgy 2% esély van, tényleg ritka, de én már questeztem egy hordással, tök jó volt, mindig segítettünk egymásnak, és vigyáztunk, hogy még véletlenül se támadjuk le egymást is! :D Aztán ha jött valami másik hordás vagy allis, szóltunk hogy hagyják békén a másikat! Általában hagyták is, de volt olyan is aki tojt bele nagyokat, de aztán azok tovább mentek, mi meg questeztünk tovább! :D De ilyen is max a taureneknél fordulhat elő, még talán ők a leg normálisabbak. A legszenyábbak meg az undedek, és a kiegészítő óta még ezekhez jöttek a bloodelfek. Na mostmár ők a leg genyábbak!

Fú hogyha azon a bronz szerveren van egy ilyen jó magyar guild, lehet hogy majd oda is kéna csinálnom egy karit! :D Miből van ott kevesebb, rugóból vagy druidból? :D Nekem valahogy ez a 2 a kedvencem! :) De a Moonglade szerver tele van druidokkal! Mész Darnassusba, és legalább minden 2 csávesz druid, vagy ott állnak egy csapatban a bank előtt vagy 10-15-en, kegyetlen! :DD A rogue-m meg PVP szerveren van, és szerencsétlennel már tök nehezen tudok fejlődni, mert olyan helyeken kell mászkálnom, questeznem, aki tele van hordásokkal, és így lehetetlen tovább jutni! De azért szeretem azt a karakteremet, talán még mindig az a kedvencem! :))

Jah a hunteremmel én se igazán értettem az elején azt az állatszelidítgetős questet, én is tesómtól kérdeztem meg hogy mi is az! :D De nekem is olyan macskám volt! Meg én amúgyis ezeket a macskaféléket részesítem előnyben! :) Nekem most egy tök fekete oroszlánom van, amiből csak egy van az egész játékban, asszem 24-es ezüst elite és be lehet fogni, tök jó! :)) Meg tudom hogy van egy fehér oroszlán is, de az már igazi elite és az már magasabb szintű is. De nekem még az tetszik nagyon ami STV-ben van az az eltűnős feketepárduc! :)) Te milyen ptre pályázol majd?

És az a szakma izébizé nem úgy van, hogy az van végig amit elsőnek megtanulsz? Mármint az a 2. Pl. leaderworker/skinner meg ilyesmi. Vagy ha egyet megtanul, utána megtanulhatsz mást is? Vagy hogy is van ez? :)

Előzmény: Dorinesz (1396)