Pee60 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 300

hgw308!

"arrogáns, törtető, senkiházi, aki átgázol másokon minden lelki probléma nélkül"-------> a baj, hogy ezek a jelzők sajnos a munka stílusukra is jellemzőek.

Az egyik ismerősömék egy pénzügyi cégnél dolgoznak, egy 30-as párról van szó, akik mindetten vezetők a cégnél, amikor is véletlenül megkapta a hölgyet egy Bnet-es (Országos Igazgató) ajánlásba. Felvette velük a kapcsolatot telefonon és megbeszéltek egy találkozót.

Mindketten elég jártasak pénzügyekben, de gondolták, kipróbálják, hogy mi újdonságot hallanak majd a "kollégától"....(teszt) :)

Alapszitu:

2 mondatot tudtak elmondani az elején:

1. Lakást akarnak kb 12.000.000,-Ft-ért van 2 M önerejük, nincs jelenleg ingatlanuk, de a szülőknek van egy 30 M házikójuk Bp-en.

2. A srác cukrász minimálbérrel, a lány dohány bolti eladó minimálbérrel. (persze csak kitalált story)

Ezután a "kolléga" beléjük folytotta a szót és a következő megoldást vázolta fel azonnal! (nem rossz lexikális tudásra vall...pik-pak...) :D

A 30 M szülői házra vegyenek fel 10 M szabadfelhasználású hitel, majd fektessék be, azt hiszem részvény alapba, amibe Ő is tartja a pénzét. Neki éves 200% hozamot produkál és az majd simán kitermeli a 10 M szabfelh. hitel törlesztőit és még marad is belőle.

Miután a "párocska" csendben pislogott és próbáltak arra célozgatni, hogy Ők lakást akarnak venni és nem befektetni, gond-e a minimálbér, elbírja-e a jövedelmük, milyen ktg-el számoljanak...

néhány kósza kérdés után egyszerű választ kaptak. Persze nincs gond vegyenek fel még 11 M hitel, a 12 M ingatlan és a szülői 30 M ingatlan lesz a fedezet. Simán menni fog minden, elmondta, hogy majd a 11M-ból még az egyszeri díjakat is fedezni fogják és a befektetett 10 M-ból még ennek a 11 M hitel törlesztésének egy része is le lesz fedve.

Vége lett az agymosásnak, 1 hét után felhívta a hölgyet a B-netes "kolléga", hogy kiderítette róluk, hogy nem is cukrász és eldadó párocska, hanem pü vezetők egy cégnél. Idézem: - Ha ezt tudom, úgy beszélgettem volna Önökkel, mint 2 szakember. Válasz az ismerősömtől: - Igen, volt ott 2 szakember, de Ők hallgatták magát....beszélgetés vége.....

No comment... többet nem beszélek a B-net-ről, mert ez nem ide való.

Bocs, ha hosszú voltam.

Előzmény: hgw308 (281)