Hát igen, azért elég sok időt bele kell feccölni a dologba, hogy fejlődjél. Én pl csináltam nem egyszer olyat, hogy fejlődjön a bányászatom, és pénzt is keressek, elmentem és csak bányásztam. De egész végig. Hát csak így lehet fejlődni. Mert rohadtul idegesített, hogy nem bírtam lebányászni egy pár cuccot. Én hülye, meg tegnap megtanultam a skinnelést és a bányászatot, a bányászatnál még eszemben volt, hogy kell csákányt is vennem, viszont a skinnelésnél már elfelejtettem, és így nem tudtam megskinnelni a cuccokat, amik az utamba kerültek. :-SS Na mindegy, majd ma már tudni fogom.
Hát igen, a halászatot mindenképp érdemes megtanulni azonnal még tök kezdő korodban, és fejleszteni is, meg a főzést és a first aidot. A first aidot még a druidámmal is megtanultam, mert előfordulhat olyan helyzet, hogy a manám már teljesen lefogyott, és gyógyítani kell magamat, vagy másokat. Szal az kell, hogy tudjam, még ha egyébként gyógyítós vagyok. Meg a halakból, amit te is mondtál egy csomó mindent lehet csinálni, szal nem árt, ha tudsz halászni. Arról nem is beszélve, hogy a vízben szoktak lenni ilyen körök, nem tudom láttad-e, a víz felszínén, és ha ott halászol, akkor nem csak halat tudsz kifogni, hanem mindenféle dobozokat, amiket egy jobb-klikkel ki tudsz nyitni, és egészen cool cuccok vannak bennük, meg halásztam én mág heal potikat is meg ilyeneket. :-DD Szal a halászat az nagyon cool tud lenni. Hát a főzés meg azért cool, mert akkor tudsz magadnak egy csomó jó kaját főzni, amik + staminát és spiritet adnak x ideig, és tényleg atom jó, mert már ki van próbálva. Én mindig azt szoktam zabálni, és tényleg kevésbé tudnak lenyírni. :-DD Meg a hunternél, ha van petje, akkor azért érdemes halászni tudni, mert ha hirtelen kifogy a kajából, és nincs honnan húst szerezni, akkor tud halat fogni ha víz közelében van, és azt is megeszi a petje.
Az teljesen szerver függő, hogy mivel tudsz jó pénzt keresni. De úgy vettem észre, hogy tényleg jól mennek minálunk is az ilyen poti cuccok, mert egyszer leatherworking alkalmából szükségem volt valami essence-re, amit az alkimisták tudnak csinálni, és dobtam egy hátast, amikor megláttam, hogy mennyire q** drága! :-OO De még nem tudom, hogy a hunteremmel mit fogok csinálni. Egyelőre nyúzok és bányászok, de ez tuti, hogy változni fog, mert a bányászatot nagyon rühellem, mert tuti, hogy mindig lebányásznak mindent az orrom elől. A nyúzást meg kevesen csinálják. Dehát a nyúzás mellé leginkább leatherworking társulna, egy iilyen karim meg már van. :( Szal lehet, hogy én is az alkimista herbalistát fogom választani, majd ha összeszedtem egy kis lóvét. Meg tényleg kell nagyobb táska kurva sok a hunternek, mert kell atom sok nyílvessző, meg atom sok hús a petnek. Az egyik táska az csak erre fog elmenni... Szal veszek majd a druidámmal két 16 slotos táskát neki, az elég lesz egy darabig. Tegnap vettem a druidámnak is két 16 slotosat, hát kiba drága volt. 6g/db. :-OOO
(Hát a page-s questnél állandóan inventory full volt, szal az agyam elszállt már a végére...)