Én is azt hittem, hogy majd jó kis cucckat tudok csinálni magamnak, de én is mindig le voltam maradva a saját szintemtől, inkább vettem a cuccokat, vagy tesóim csiáltak. De ha már nagyobb szinten megtanulsz pár jó kék cuccot, azért azokat el lehet adni szép összegekért! Egyszer öcsém csinált egy kék már nem tudom mit, és 80-100 g-ért eladta, jól keresett vele mindig. Vagyis csak addig amig nem volt meg a kiegészítő, utána már alig tudott elpasszolni olyan cuccokat amiket amúgy tök drágán eladott.. Bátyjám meg úgy fejleszette a leatherworkingjét, hogy mindig tudott jó cuccokat csinálni saját magának! Én meg csodálkoztam hogy ezt meg hogyan csinálta! Mondta, hogy ő sokszor csak azért ment el ide meg oda, hogy nyúzzom meg ilyesmi, nagyon tudta fejleszteni, szal azért nem lehetetlen, de nekem se ment, pedig én is sokat gyúrtam rá azért! :D
De a druidommal tök jól keresek a herbalista/alkimista izével! Főleg hogy egyre jobb potikat tudok majd csinálni, és egész jól veszik is!
Jaj de azt utálom a legjobban, amikor valaki berak AH-ba vagy 10 ugyaolyan cuccot, ráadásul tök olcsón, hát az nem normális! Az ilyenek lerontják az egész üzletet..
Azt a page-es questet én meg se csináltam egyik karimmal se! :D Nem volt hozzá idegzetem! :D
Jah, meg a druidommal megtanultam horgászni is! Azt egyik karimmal se tettem, de ezzel nem bántam meg, tök jó! Főleg hogy az a blacksmouth halat vagy mit, lehet használni az alkimistáknak is, és abból lesz a blacksmouth oil, és azt egy csomó másra lehet használni. Meg van valami más hal is amit így lehet használni, szal nem is rosz ez a horgászás! :))