Dorinesz Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1389

Ezzel a másik szerverre áttelepüléssel csak az a gond, hogy ezen a szerveren vannak a haverok. Többnyire csak azért is várom, hogy játszhassak, mert a haverokkal akarok dumálni. Meg itt van a magyar guild, akikkel szintén jóban vagyok, fájna ezt a társaságot itthagyni. A dragonblight szerveren (vagy melyiken) nekem is van egy karakterem, egy harcos. Azzal nem szoktam soha játszani, azt csak azért nyitottam, merthogy amikor ez a bronze szerver be van krepálva, akkor is lehessen hol játszani, meg a haverokkal is megbeszéltük, hogy akkor oda csinálnak valami karit, és ha beszar a rendes szerver, akkor ott tudunk talizni. De ennyire szétszórni a karaktereket nem érdemes sztem. A nővérem is pvp szerveren játszik, és ők a sporeggar-on vannak. Jó monnyuk ő hordás karaktert indított ott. Nem értem, hogy hogyan lehet hordás karaktert indítani. Az csak az egyik fele, hogy iszonyat rondák. Jó mondjuk a blood elfek nem rondák, de azok meg olyan idétlenek, meg tisztára mintha megőrültek volna. Akiket még nem szeretek, azok a gnómok. Nincs egyébként semmi bajom a gnómokkal, mert a törpéket is szertem, mert tök jófejek, csak amilyen gnómmal én eddig találkoztam, az mind hülye volt. Iszonyat agresszívak, arrogánsak, önzőek, bunkók, hülyék, és még amit el tudsz képzelni. Én eddig annak a híve voltam, hogy nem lehet így általánosítani, de most már én is kezdem az összes gnómot egy kasztba sorolni, mert normálissal én még nem találkoztam. Az meg a másik fele, hogy vannak olyan emberek, akik hót parasztok. Pl tegnap is a guildből felajánlottam a segítségemet az egyik kezdőnek, mert westfalból el akart jutni az elfekhez. Mondotam neki, hogy én segítek, de akkor csinálja azt, ahogy én mondom, mert veszélyes lesz, és kurva könnyen kinyiffanhat. Aszonta jó. Hát tényleg eléggé kurva messze van westfaltól wetlands, úgy, hogy csak ironforgéba tud repülni a csávó. Szóval már majdnem ott voltunk, amikor aszongya a gyerek, hogy siessünk, mert fül orr gégészhez kell mennie. Mondom jó, már mindjárt ott vagyunk. Megyünk még egy darabig, persze az összes állat betámadta, mert kurva alacsony szinten volt, szerintem ő csak ?? lvl-nek látta őket, tényleg vigyáztam, nehogy a haja szála meggörbüljön, és mellesleg rabolta az időmet, merthogy úgy tulajdonképpen én mást csináltam volna, szóval egyszer csak leül az út közepén, ott a krokodilok meg murlokok közt, és aszongya, hogy most mennem kell, és ki is lépett. Én meg ott hápogtam a levegőt nyeldekelve, hogy akkor most mi van? Mert az az út, amit jöttünk, az tök felesleges volt, mert wetlandsban azt se tudja, hogy hol van a város, jó én tudom, hogy az út végén, de neki nem volt időm elmondani, és még nekem van lelkiismeret furdalásom, hogy nem tudtam neki megmutatni. Dehát én vagyok a hülye, mert mi a fenéért ajánlom fel a segítségemet? Ha a másik meg van annyira bunkó, hogy beleszarik a pofámba. Na mindegy, nem folytatom, rettenet mód felhúztam magam ezen tegnap, és nem igazán értem, hogy miért kellett ezt így csinálni. És különben is, ha tudom hogy 15 perc múlva fül orr gégészhez kell mennem, akkor nem indulok el elfland felé, nem?  Na mindegy, kiakadok az ilyen eszement hülyéktől.

Ezekkel az élet italokkal meg az a szar, hogy azt se használhatsz annyit, amennyi jólesik. És egyáltalán mindig meg van határozva, hogy csak a szintednek megfelelő gyógyítalt ihatsz. Az meg többnyire annyit ér, mint halottnak a csók, még félig se viszi fel az életedet, és ha igencsak gyepálnak, az semmit nem ér. Kombat közben meg még csak kötözni se tudod magad, szóval eléggé gáz. Tehát a gyógyitallal kitörölheted a popód. :) Én legalább is eléggé mérges voltam, hogy soha nem bírtam felvinni az életemet. A Druidával meg a paladinnal az a jó, hogy az tökre fel bírja magát heal-elni. Annyiszor varázsolhatod magadra, amennyiszer jólesik, és nincs az, hogy ja, most akkor fél percig nem csinálhatod, mert az csata közben elég sok idő. Sőt, szerintem még több is, mint fél perc. Csak a paladinnál az volt a szar, hogy nagyon rossz a healingje. Legalább is az enyém az volt. Jó, én nem arra talentoztam. Szal ha healelősre talentozik az ember, biztos jobban fel tudja gyógyítani, meg gyorsabban, de én nem tudtam. Meg a feltámasztása is olyan, hogy alig pislákoló élettel támaszt fel. A druidának a feltámasztásával majdhogynem fullon van az életerő, viszont azzal meg az a baj, hogy csak fél óránként tud egyet. :-SS Na ez viszont már szivatás! :-DD

A wandot hol a retekben lehet megtanulni használni? Mert ott stormwindben amikor megkérdezem a weapon mastert, hogy hol milyen fegyvereket lehet megtanulni, akkor, nem írja, hogy bárhol is lehet. Vagy questet kell érte csinálni? Nem tudom, én valami olyasmire emlékszem, hogy még amikor kezdő druida voltam, megnéztem egy 40-es druida inspect-jét, és ott láttam, hogy wandja van. És úgy örültem, hogy jaj de jó, tudok majd wandot haszálni! És erre fel én is 40 vagyok, és nem tudok. Lehet, hogy rosszul láttam? Valamit benéztem? Jaj, az nagyon szar lenne! Mondjuk az tény, hogy a bottal semmit nem lehet kezdeni. Rohadt szarul sebez, és csak annyi, hogy foglalja a kezed. Akkor már inkább érdemesebb lenne macét használni, de annak a skillje még a 0-án van csak. :-DD Soha nem próbáltam meg macét használni. Bár lehet, hogy közelharcban jobb lenne. Dehát a druidát nem közelharcra találták ki. Az lenne jó, hogyha tudnék egy olyan botot szerezni, ami tölti vissza a manát. mert az a legfőbb bajom, hogy mire lenyírok 1 db ellenséget, addigra csontra lefogy a manám. Simán kinyírom, nincs azzal gond, csakhogy utána mindig inni kell. És az istennek sincs akkora táskája, hogy ennyi manavisszatöltő ital elférjen benne. Szóval eléggé gáz. De úgy szoktam, hogy rálövök egy moonfire-t, meg rálövöm a legyeket, amik szépen zabálják, aztán amikor elkezd felém futni, akkor még van annyi időm, hogy átváltozzak macskává, és macskában már simán lenyírom. Meg se bír sebezni, és a manám se fogy le annyira. Meg van is olyan receptem, ami olyan manavisszatöltős, csak nem tudok olyan halat fogni, ami ehhez kéne.

Előzmény: blackrat (1385)