Dorinesz Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1382

Igen, azt tudom, hogy a rugónak is van a kétkezes harca, csak az nem tetszik benne, hogy muszáj a jobb kezében tőrnek lennie, mert különben az van, amit mondtál. Meg kurva sok támadás csak akkor megy, ha a háta mögött állsz. Meg sok csak akkor, ha éppen lopódzol. Meg sok csak akkor, hogyha mittomén. Szal ezek nem tetszettek. Ez a csinálhatod, de csak így dolog nagyon nem volt az ínyemre. Megy egyáltalán az én stílusomtól eléggé messze áll az, hogy sunyi módon hátbaszúrjak, meg stb. Bár mondjuk a kizsebelés nekem is tetszett. :-D Egyszer zsebeltem egy romantic novell-t. Hát azt hittem megpusztulok! Hát ja, az volt a szar, hogy én a rugómmal úgy mentem, hogy egy mágus, plusz egy törpe hunter. Ezek közül egyik se tudott gyógyítani. Az meg általában nem ment, hogy köddé válok. Mert az is csak úgy megy, hogyha elég távol vagy az ellenségtől, különben észre vesz, és gyepál tovább. Az a vanish por lett volna még érdekes, de azt nem tudtam hol kell beszerezni, meg azt se tudtam, hogy hogyan kellene használni. De a legnagyobb bajom a roguéval, hogy nem tudja magát csata közben gyógyítani. Úh nem hiába játszottam annyit a paladinnal meg a druidámmal. De a paladin az egy idő után tök unalmas. Van kb 4 féle támadása, és kész. Meg a legnagyobb bajom vele, hogy nem tud távolra hatni, de ezt már írtam. A druidában meg azt nem szertem, hogy nem tud lőni ő se. Pedig tök jó lenne íjazni vele. Meg wandot se tud használni. Legalábbis asszem. Eddig még soha nem sikerült. És azt se tudom, hogy lehet-e tanulni wandot használni valahol. De mondjuk egyik karakterrel se érdemes lövöldözni, mert csak egyet tudsz belelőni, és aztán kész. Csak a hunter tud olyat, hogy sorozatban belelő vagy nyolcat, mire odaér. Illetve nem is ér oda, mert fennakad a peten. Szóval a hunter is kurvára tetszik, csak az a szar, hogy már van két nagy karakterem, most elkezdek egy harmadikat is, akkor soha nem leszek egyikkel se 70. Az viszont a Druidával kurva jó lenne, mert valami 68-as szinten megkap egy repülő formát!! Az milyen király lehet! :-DDD Meg úgy egyébként egy csomó formát tudni fog már addigra. Most azt várom, hogy 41 legyek, és akkor a rátalentozásomnak köszönhetően lesz még egy formám. :-DD Az a madárszerű iszonyat nevetséges tök cool cucc. :-DD Én utálom a pvp-t. Utálok gulch-ozni is. Szóval a jó cuccaim nem onnan lesznek. Meg kéne sok pénzt keresni, csak hát az is olyan, hogy vagy megveszik, vagy nem. Én skinnelek és leatherworking-elek a druidámmal. Csináltam is magamnak már jópár cuccot. De most elértem a 300-as szintet leatherworkingből, és valami nem tom milyen helyre kell elmenni tanulni tovább. :-SS A palámmal bányászok és enchentelek, ott is az enchentem már elég magas szinten van, de valami kurva erős instába kéne menni továbbtanulni, az meg nem akaródzik valahogy. Pedig aszongyák, hogy az enchenttel brutál jó pénzt lehet keresni, de eddig csak a lóvét vitte. :-SS Szal most egy kissé hanyagolom ezt a témát. :-D

Szal az a karakter amit kipróbélnék még szívesen, az a hunter. Csak azzal is az a baj, hogy nem tudja magát gyógyítani csata közben. Viszont van egy kurva jó spellje, hogy halottnak tudja tettetni magát. És nem is támadják tovább. Igen ám, csak azzal semmit nem ér, hogyha körülötte ott téblábolnak az orkok mondjuk. :-D Akkor ciki van. Asszem meg is fogom próbálni a huntert, szerintem tök kircsi lehet. Nővérem azt mondja, hogy dög unalom, de nem lehet dög unalom egy olyan karakter, amivel lehet lövöldözni! :-DDD

Előzmény: blackrat (1380)