Árpi
2007.09.10
|
|
0 0
3349
|
Ez volt a kérdés: Árpi válasz | megnéz | könyvjelző 2007.09.09 23:33:11 Creative Commons License (3332) Tessék, érjétek el! A felelősség viszont nem áll meg ott, hogy a tüntetésen ne kapjanak hangot a szélsőségesek. Az a felelősség is ott van szerintem, hogy kik, és mire fognak hivatkozni később a tüntetések kapcsán. "A jelen helyzetben az elsődleges felelősség azoké, akik hatalmon tartják ezt a garnitúrát. " Melyiket? A 4, a 6, vagy a 20 éve ottlévőket?És ez a válasz: vargailles válasz | megnéz | könyvjelző 2007.09.09 23:54:17 Creative Commons License (3335) Én most a 4-re gondoltam.
(A másik kettőre is igaz, de nem ebben az összefüggésben. Más a tartó. A tartott pedig egy kicsivel - no nem nagyon - nagyobb kör.) Előzmény: Árpi (3332)Igaz, nem azt mondtad, hogy "csak" a 4 éve ott lévőket. Csak azt, hogy azoké a felelősség, akik a 4 éve hatalmon lévőket tartják hatalmon. Ez számomra, ilyen direkt kérdésre adott válaszban azt jelenti, hogy a megelőzőknek szerinted nincs felelőssége, vagy legalábbis nem óhajtasz vele foglalkozni, csak és kizárólag a 4 éve ott lévő tartottakéval és a tartókéval. Mert ha másképp lenne, akkor pl. azt írtad volna (gondolom én), hogy "mindnek az ott tartójáé". Értem én, értem, az egyetemen is volt egy tanárunk, aki azt mondta, "Ne arra figyeljenek kollégák, hogy mit írok, ne is arra, hogy mit mondok, hanem arra, amit gondolok!" De akkor kérlek, hagyd, és úgy írj, hogy azt értsem! |
Előzmény: vargailles (3346)
|
|