Gratulálok a Golinak!
Vakarcs 1. félidőben nyújtott gólerős játéka szívderítő volt, viszont elég sok bosszantó technikai hiba volt mindkét oldalon. Főleg a Kiskunhalasnál lógott ki néhány ember, akik talán csak serdülő meccseken látható alaphibákat követtek el.
Remélem Matus sérülése nem súlyos, bár elég ijesztő volt az eset.
A 2. félidőben egyszer talán 3-ra feljött a Halas, mivel kicsit leült a hazai gárda. Szerencsére sikerült még néhány gólt dobni, amivel biztossá vált a siker.
Az eddigi 3 mérkőzésen szerzett 4 pont várakozáson felüli, ebben a tekintetben szerintem sikerült kihozni a reálisan elérhető maximumot.
Azért hozzá kell tenni, hogy néhány kétes esetben a sporik megfújták a hazai pályát, de ez benne van a játékban.
A nézőszámról az a véleményem, hogy rövidtávon nem is nagyon lehet több embert várni. Óbudától nagyon messze van a Sportmax, a helyiek meg egyrészt még nem ismerik a csapatot, másrészt az "Óbudai" név miatt nem is igazán érezhetik magukénak a társaságot, harmadrészt mindenki tisztában van vele, hogy ez csak egy kényszerhelyzet, azaz mihelyt mód lesz rá, visszaköltözik a csapat Óbudára. Tehát én abszolút nem tartom meglepőnek a nézőszámot. Mindezeket pedig nem ellensúlyozza az ingyenesség.
Szerintem a nézőszám növekedesére csak Óbudán vagy a közvetlen közelében lévő meccshelyszínen lehetne számítani, de ott sem menne ez gyorsan, hiszen ez ugyan egy patinás, de rég elfeledett klub. A fiatalabb generáció nem is nagyon hallott róla. Azaz az óbudai sportbarátokban "Goli-identitást" a nulláról kellene felépíteni. Ez egy sok-sok éves folyamat.
Sok sikert Vácon!