Attila G. Creative Commons License 2007.09.08 0 0 996
Sziasztok!
(Hello Tommy! Győztünk, de picit korai volt az örömöd, mindjárt leírom, miért, de lehet, hogy már más leírta, most nem olvasnám vissza.)

Volt szerencsém ott lenni a meccsen, amolyan fideszesen. Merthogy vittem magammal még egy embert. :)))

Először is, ami szerintem a legeslegfontosabb, mielőbbi gyógyulást kívánok, Adrinak!!!
Igaz, már más formában megtehettem ezt. A második félidőben egy ziccerhelyzetnél meglökték, ha jól emlékszem, s "maga alá fordult". Kicsit súlyosnak tűnt elsőre a sérülése, a gyúrónak és talán Szűcs Vikinek - utóbbiban nem vagyok biztos - kellett lekísérnie a pályáról. Nagyon bicegett szegény, de legalább talpra állt, s talán nem komoly a sérülése. S talán Vácott is játszhat - szerintem pótolhatatlan -, de a legfontosabb az egészsége. Szerintem talán felépül szombatig. Ha valaki tud pontosabb infot, örömmel fogadom.

Másodszor is gratulálok a kötelező és megérdemelt győzelemhez! Kicsit döcögős volt a meccs, meg vallom őszintén kicsivel nagyobb gólkülönbségre számítottam, de talán Adri kiesése pecsételte meg, hogy ugyanazt a gólkülönbséget mutassa az eredményjelző a meccs végén, mint az első félidő végén. Mindkét félidő a halasiak góljával indult, talán Zámbó Krisztináéval. Az első félidőben aztán hamar fordítottak lányaink, és állandósult az 1-2-3 gólos különbség - Vakarcs Krisztina tartotta a csajokban a lelket -, míg a félidő végére 5 góllal elhúztak a CSAJOK. A félidőben kapusaink kicsit gyenge teljesítmény nyújtottak, Szveti a második félidőben ébredt fel.

Mint írtam, a második félidőt is a halasiak kezdték jobban, talán 2 gólt is dobtak, míg a mieink egyet se. De aztán ekkor is hamar talpra álltak a CSAJOK, s ebben a félidőben is állandósult az 1-2-3 gólos különbség, persze már az első félidőben elért 5 gólos különbséget hozzáadva, tehát azt hiszem 8 gólos volt a legnagyobb különbség. Aztán Adri kiesése után kezdtek el felzárkózni a halasiak, volt amikor 4, sőt, talán 3 gól is volt a különbség, ami kicsit ijesztő volt a korábbiakhoz képest, s a szpíker is kérte, hogy kicsit jobban bíztassuk a LÁNYOKAT. Egyébként a szurkolásra nem lehetett komolyabb panasz.

Egyértelműen Vakarcs Krisztina volt a találkozó legjobbja! Az első félidőben 6 gólt is lőtt, a második félidőben ehhez még kettőt tett hozzá. De az első félidőben kétségtelenül kellett a remek teljesítménye a viszonylag nagyobb különbséghez, ha jól emlékszem, az első 12-t gólunkból 6-ot Ő lőtt.
Matus Adrienn is parádézott - bár talán kicsit kevesett volt a pályán -, s a 7-eseit is biztos kezűen lőtte. Kordyuk is 4 gólt lőtt Adrihoz hasonlóan. A baloldalunk egyértelműen jobb volt Edinának köszönhetően, aki 5 góllal járult hozzá góltermésünkhöz, de egyszer szerintem fölöslegesen állíttatta ki magát a reklamálásával.

Egyelőre én ennyit tudtam írni.