Én már egy Jó utat! kiegésztő boldog tulajdonosa vagyok. :)
Bár az elején egy kicsit sokat kellett várni, mire mind az 5 szomszédságomhoz hozzárendeltem mind a három nyaralási lehetőséget.
Eddig még csak a trópusi nyaraláson vagyok túl Don Lothario-val. Azt hiszem mind kettőnknek nagyon tetszett a nyaralás. :))
Az emlékek részben megjelent egy új szekció: vakációs emlékek. Ide 45 dolgot lehet össz gyüjteni összesen a 3 különféle helyen történő vakáci alatt. Minnél több ilyet összegyüjtesz annál jobb élményekkel tér haza Simed a nyaralásból. Ilyenkor ha tényleg jól sikerül a nyaralás választhatsz a felkínált bónuszok közül. Ilyen pl az hogy gyorsabban tanulsz, könnyebben léptetnek elő vagy pl + 1 vágy rekeszt kapsz.
Új tevékenységek: Hula és Tűz tánc, szaunázás, masszázs és masszírozás (amelyet akár meg is tanulhatsz), most már sétálva is eljuthatsz egyik közösségi helyről a másikra, kagyló gyüjtés, homokvár építés, kincs keresés.....
Szóval ennyit ízelítőül. Szerintem sokkal jobban sikerült, mint anno a Vacaton vagy On Holiday kiegészítő.
A legfrisebb hírek szerint a 2008 tavaszára tervezett hetedik kiegészítő rész témája a Hobbik lesznek.