Én nem sugárzok semmit, főleg nem önnek Kedves Rupert! :) Attól, hogy valaki a PSZÁF-nál regisztrált, még nem osztanak neki észt is...s főleg ettől még nem ért a pénzügyekhez...
Azt hiszem eléggé félre értett Kedves Rupert, hisz én nem irigységből írtam, hogy milyen sok B-net-es rendszámú autók szaladgál a városba és, hogy ez engem mennyire zavar, hanem, mert a nevezett Társaság oktatása, agymosása nem másra irányul, mint az emberek félre vezetésére és a tanácsadók rövid távon történő meggazdagítása egy strukturált értékesítési MLM formában.
A legnagyobb baj, hogy egy kezdő (mint ÖN is), aki a Bnet-nél hall először pü-i dolgokról az el is hiszi a badarságok halmazát....
Ez egyértelműen kiderül az Ön által felvázolt:
7M lakásra 9M hitel felvétele és a 2M különbözet befalapba való elhelyezése, majd az kitermeli a törlesztő részletet megoldás. ---> EZ A VICC KEDVES RUPERT! Aki ért hozzá egy icipicit is, az tudja, hogy ez butaság.....
Óóó még be is kategorizált... :) Ez kedves. Ki kell, hogy ábrándítsam... 1 db hitelem sincs és van saját autóm (nem felvágás, de prémium kategória)... 8 éve foglalkozom lakossági jelzáloghitelezéssel...
Szerintem pedig a hozzászólásommal a BNET-et, oktatási rendszerét és tanácsadóit minősítettem...