licika Creative Commons License 2007.09.06 0 0 285

Szia!

Íme, a válaszok:

Nagyon hamar megszokta az új környezetet, ez kb 5 perc volt!Érdekes, én azt hittem, hogy éjjel hiányolni fogja a mamáját meg a 6 tesóját, de egy nyüssz sem volt!

1 hónapig kb a lakásban volt, ennek sajnos az az oka, hogy a 10 éves német juhászunk ki nem állhatja és nem lehetett összeereszteni őket.Határozottan nem érzi jól magát bent, vagyis én nem éreztem jól magam, mert szegénykém mindennel játszana, és csak azt hallotta, hogy "Bagi, nem szabad"!

Végül elkerítettük a két kutyát és augusztus legesősebb napján kiköltözött.Nem volt egyetlen szava sem, aludt, játszott, nagyon élvezi, hogy saját kertje van!

Remekül elvan

Ja, a kép 1 hete készült, 2 és fél hónaposan, 13 kilósan. egyedül, mindenből játékot csinál, de persze akkor a legboldogabb, ha kimegyünk játszani vele.

Nagyon fontos neki, hogy a gazdi közelében lehessen (pl a teraszon), mindig követi a benti eseményeket!

A hideget hihetetlen jól bírja, egyet nem vacogott, pedig tegnap este is tiszta víz volt!

Ennyit hirtelen:).

Szóval nagyon hamar tanul, már 2 hete leül, most tanuljuk a pacsit.A pórázt és a nyakörvet elsőre bírta, nem volt hiszti, tolatás...

Jelen pillanatban egy 45-ös cipőve a szájában rohan.

Előzmény: Moya72 (284)