csakValami Creative Commons License 2007.09.06 0 0 388
Milyen érdekes, én 2 éve voltam a Waterworld-ben, egy tökéletes szobában laktunk, abszolút tiszta volt, frisen felújított, nagyon szépen berendezett, nem is értem, hogy lehet, hogy vannak lelakott szobák, amikor elvileg 2 éve újították fel az egész szállodát.
A Manarban viszont tavaly voltunk, és elég lepukkant, lelakott szobát kaptunk, ami soha nem volt rendesen kiatakarítva, nem is értettük, hogy lehet egy ML szállodában ilyen szoba, valaki meg most azt írta, hogy tavaly egy nagyon jó szobája volt ugyanott. Végignézném végre egy ML szálloda összes szobáját, kíváncsi vagyok, vajon mindegyik csak részben van-e felújítva.

Augusztus közepén-végén voltam a Kiotariban. Ugyebár csak júliusban nyílt, ezért még nem minden volt teljesen kész benne, úgy értem, sok szabad terület volt, amire később nyilván fognak építeni valamit (röplabdapálya, stb), és sok területen még csak most füvesítenek. A szomszéd szálloda nagyon közel van, a kerítés még nem épült meg, úgyhogy gond nélkül át lehetett menni, ez csak olyan érdekesség volt, egyébként hallottam, hogy voltak olyan vendégek, akik a szomszédba mentek át ez esti show-ra, mert az ottani amfiteátrumot lehet csak látni, a miénk jól el volt dugva. Talán ez az egyetlen negatívum egyébként, hogy az amfiteátrum és az egyik medence nagyon messze van a szálloda központi részétől, nagyon sokat kell gyalogolni felfelé, ez főleg a nappali hőségben elég fárasztó. Gondolom, majd valamit csinálnak vele, egyelőre elektromos kocsikkal furikázták az embereket, már ha éppen ráértek a londinerek.
Egyébként minden nagyon szép, a szobák gyönyörűen vannak berendezve, a tisztaságra sem lehet panasz. Az étel nagyon jó volt.
A tengerparton sajnos kavics van és nem homok, így a vízbe is elég nehéz bemenni,de nagyon olcsón árulnak szörfcipőket, úgy meg már a kövek sem csúsznak a vízben.
A medencék nagyon jók, habár a relax poolnál nincs éppen csönd, de az activity poolnak hívott medencénél igen, mert az az, amelyik messze van mindentől. Ezen kívül van még egy nagy main pool, ott van a gyerekemdence és az animáció.
Most nem jut eszembe más, ha vmire kíváncsiak vagytok, kérdezzetek.