Belabatyo Creative Commons License 2007.09.05 0 0 283
Szia Feat4!

Ize, koszi a lehetoseget egyszer majd meg ki is hasznalom talan.
A kerdesem azonban azert lett, mert felmerult a klima letjogosultsaga, leven en is felso szinten levo lakast veszek. Aztan a bargyu eszemmel arra gondoltam, hogy mennyivel egyszerubb lenne az eletem, ha valamilyen szinten elokeszitenek a klimat. Gondolok itt a falak atfurasara, esetleg valamilyen falba csovek beepitese, hogy ne csatornaban kelljen majd szerelni mindent, stb. (Kvazi mint egy vedocso, vagy mint ahogyan keresre a riasztorendszert is elokeszitik) Termeszetesen nem tudom, hogy milyen megoldasok leteznek a belteri es a kulteri egyseg osszekotesere, de feltetelezem, hogy nem csak a falon kivuli csatornazas az egyetlen megoldasi alternativa.
A lenyeg, hogy a kivitelezo nem vallalt ilyen jellegu munkakat. Ezert jott a kerdes, hogy talan a regi igen...

Futotestek. Nekem volt egy jo kis akadekoskodasom szegeny Alberttel. Nem tudtam/tudom felfogni, hogy egy olyan gardrobszobaba ahol nincsen ablak es a ruhak sem a fazos fajtak miert baj az, ha 200KW-tal kevesebb futoteljesitmenyt kerek. Azaz ha mar nagyon-nagyon-nagyon sok penzert megveszek egy lakast, akkor, a szerzodesben egyebkent rogzitett jogommal miert nem elhetek. Max alairathatnanak egy papirt az ugyvedjuk elott, hogy ok elmondtak mindent ezzel kapcsolatban de az en hatarozott keresemre a futotestet az altalam kertre cserelik. Velemenyem szerint ennyire egyszeru lenne. Ok mossak kezuket, en boldog vagyok, mert minden olyan mint ahogyan azt szeretnem.

Szoval Feat4, koszonom a valaszokat!