Frankie-boy Creative Commons License 2007.09.04 0 0 7475

Üdv mindenkinek!

Egyhete megvan az ötajtóshoz a  H4-es bixenon H.I.D. szett (Eagle, Exsun Technology)!

Szavakkal leírhatatlanul q...va jó!!!

Mindenkinek ajánlom! 6000K fényű, azaz, bekapcsoláskor kék, aztán teljesen kifehéredik, marha erős fénye van! Így egy álom az egész kocsi, pont ilyenről álmodtam!

42 eFt volt a szett, két év gari van rá, egy év teljeskörű, az izzóra is!

Ja és állítólag így a fényszórónak annyi az élettartalma, mint magának az autónak!

Nincs izzószál benne, ami elszakadna, nem olyan sérülékeny, kb. 3-szor akkora fényereje van, mint egy halogénnek!

És a halogén izzóval (kb. 700) szemben, kb. 3000 óra a min. élettartalma!

Szóval csúcs az egész, én villamosságissal szereltettem be, fényszórót is állított utána, 13eFt volt a beszerelés, de úgy eldugta a trafókat, hogy nem is látni....

A nappali fényhez közeli fényt ad, remekül látni vele, és így este még a színek is láthatóvá válnak!

Alaphelyzetben néha rámvillantanak szemből, de eggyel lejebb állítva a fényszóró-magasságállítót, már senkit nem zavar, és még így is jól lehet látni!

Mivel csak 35 W-os a szett, ezért a generátort se terheli annyira, így a fogyasztás is javul, és sokkal kevesebb hőt termel, mint az 55 W-os halogén!

Műszakira pár perc alatt visszaalakítható, mert csak a gyári csatlakozókat használja a xenon szett!

Ja, és rendkívül élvezetessé válik így az esti autózás!!! És kivülről is igen mutatós, de direkt ne nézzetek bele, mert elég káros lehet...

Üdv: Frankie