noaaa
2007.09.04
|
|
0 0
77
|
Én meg a vidéki életre irigykedem... :-)) Hiába van itt sok minden, mégsem találja meg az ember az ideálisat. Vagy rosszul megközelíthető helyen van, vagy rossz időpontban, vagy drága, vagy ha egyik sem, akkor idén nem indul :-)). Így volt ez a suliválasztással is. Itt ülünk Buda közepén, van egy csomó iskola, végül alig találtunk megfelelőt. Vagy nagyon büdös forgalmas helyen voltak, vagy valamilyen eszeveszett tagozat volt, vagy olyan lepukkant volt az iskola, hogy majdnem az ember fejére omlott... Vagy nyolcszoros túljelentkezés volt és szinte csak a tesókat vették fel. Ami a zenebölcsit illeti, mi annak idején magunk szerveztük meg, ahogyan sok más programot is és mindegyik szépen beindult. Máshol is láttam, hogy az anyukák maguk mocorognak ezügyben. Írtam, hogy az egyik lányom sakkozni szeretne. Na, kaptam egy programot az egyik klubtól. Péntek-szomat és vasárnap van az oktatás kb. de 10 és este 6 között, de ne aggódjunk, gondoskodnak a pénteki iskolai kikérőről. Na, sakk elvetve, mert a kötnyéken nincs több megközelíthető klub. |
Előzmény: krinyi (73)
|
|