noaaa Creative Commons License 2007.09.04 0 0 60
No, ma annyira lelkesek voltak, hogy 6-kor felkeltek és már jó korán kabátban, táskában álltak az ajtóban, alig tudtuk visszatartani őket :-)). Nálunk csak jövő héten lesz a szülői, akkor derül ki a szakkör-választék is. Állítólag nagyon sokféle van: néptánc, vívás, művészi torna, kerámia, sakk, foci. Mindenesetre szolfézsra jelentkeztünk, ma lesz az ismerkedés a nénivel, holnaptól a befizetés. A zeneiskolához mindenképpen ragaszkodom egyenlőre, én is lehúztam 12 év zongorát és nagyon sok szép élményem matadt belőle. Ráadásul nem kell miatta délután bemenni, 5. óraként van csapva a tanításhoz. Különóra ügyben egyébként tanácstalan vagyok. Semmiképpen sem akarom elkövetni azt a hibát, hogy idejekorán leterhelem őket, hiszen még azt sem tudom, hogyan bírják a sulit. Viszont éppen azért vetettünk el mindenféle tagozatos iskolát, hogy egyrészt ne kelljen idejekorán ráállniuk egy sínre, másrészt hogy minél több irányba tudjunk tájékozóni, hiszen ezekben az években kell kiderülnie, mihez van kedvük és tehetségük. Az egyik csak mindenképpen sakkozni akar (már elég jól tud), másikuk inkább tornázna... Na, majd meglátjuk...