noaaa Creative Commons License 2007.09.03 0 0 33

A könyv és füzetkötés tényleg durva volt. .. :-))), Azt hittem, ripsz-ropsz kész lesz, ehhez képest kétszer 2 órát kínlódtam, és a végén szemrehányóan közölték a lányok, hogy hogyan fogják így megismerni a könyveiket.... Ráadásul két könyvre nem lett elég, így vissza kellett mászni a jó messzi boltba, mert csak ott találtam ugyanolyan papírt és nejlont.

Rettentően jól sikerült az első nap, teljesen fel vannak dobva, nagyon várják a holnapot. Eddig szorongtak, izgultak, aztán ma látták, hogy nem eszik olyan forrón a kását és belelkesültek. Egyébként a tanítók nagyon jól intézték az első napot, lufival várták őket, a szülők ott sertepeltéltek körölöttük, ismerkedtünk, nem küldtek ki senkit. Oda ültek, ahová akartak (az ültetést majd később intézik), lementek a játszótérre délelőtt, játszottak a teremben társasjátékokat stb. 18-as a létszám, ez is ideális szerintem, ráadásul ebből a fele ovis haver :-))). Csak az ebéd nem ért oda időben. Új, reformos kaja lesz, mindenesetre jól bemutatkozott az új szolgáltató :-)))

Előzmény: Lovászi (31)