Replay Creative Commons License 2007.09.02 0 0 376
Sziasztok! A héten jöttünk haza ML Waterworld-ből Belekből. Én még sosem voltam ML-ben, a barátnőmék tavaly a Hills részen voltak, de februárban már csak Village szobákba volt hely. Ha tehetitek, ilyen szobába ne foglaljatok, mert ez a szálloda 2-3 csillagos nagyon-nagyon lepukkant, lelakott szobáit jelenti, több épületben is láttam, legalább 5 szobát, mindegyik ilyen volt. A szobák amugy nincsenek rossz helyen, a miénk a családi rela medencénél volt, nagyon hangulatos ott a környék.

Ami még kiábrándító volt, hogy este 9-kor érkeztünk meg a szállodába, megkaptuk a kulcsokat, elvittek a szobához, mutatja a pali, elsőre még nem tünt fel, mert az ágytakaró rendesen vissza volt rakva, de a szoba nem volt kitakarítva, koszos törölközők a fürdőszobában, használt ágynemű. A szomszédos szobában ugyanez a helyzet. Vissza a recepcióra reklamálni, ahol a recepciósok részéről semmi segítőkészség nem mutatkozott. Mondtuk adjanak másik tiszta szobát, de nem lehet, nincsen, menjünk vacsorázni, addig kitakarítanak. Azért ez elég dühítő, mikor elvileg 2-kor is elfoglalhattuk volna a szobánkat, ha úgy érkezünk.

Másnak reggel irány újra a recepció, mert eleve az volt a kérés, hogy a társaság viszonylag egy helyen legyen, de különböző bungallókban voltak a szobák. Kaptunk új szobákat, de mondták, hogy még nincs kitakarítva. Mivel akkor a tengerpartra készültünk, mondtuk, hogy ez nem baj. Odamentünk, benéztünk, először furcsa volt, hogy miért 2 pasi takarít benn. Aztán kiderült, hogy nem takarítók voltak, hanem két ember hengerrel festette a szobában a falat.

A szálloda amugy jó, nekem picit turistagyárnak tűnt. Ami előny, hogy viszonylag alig van orosz, ami a korábbi török és egyiptomi tapasztalatok után felüdülés volt. Rengetek az osztrák és a német.

Annak ellenére, hogy nagy területen helyezkedik el a szálloda, nem volt messze semmi, nem kellett sokat gyalogolni a bungallóktól a partig.

Ami még nem tetszett, hogy a partot nem tisztították, arra gondolok, ahogy az olasz tengerpartokon nagy gépekkel megmozgatják, rotálják a homokot.