kisvautas
2007.09.01
|
|
0 0
227
|
Nem politizálni akarok, a magyarigozolvánnyal torténo utazást én és családom is használtam eddig- igaz az évi 4 alkalom mindig kimerult egy egy utazásba Így uresen tátonganak az oldalak és várják, hogy egyszer majd csak kicserélik az igzolványt. Igaz munkát vállani nekem sem sikerult magyarországon - tanárból ott is tulkínálat van, ellenben már párszor elkuldtek a francba "budos felvidéki komunista... Ezt viszont oszintén szólva nemvártam, s azthittem csak a multban fordulhatott ilyen elo, sajnos de való sok esetben magyar a magyarnak az elsoszámu rosszakarója- hadnemodjam irigye- ellensége. Ezért johetett létre trianon és a tobbi gyászos eseménye ennek a nemzetnek. Ha már az igazolvánnyal torténo kedvezményes utazást boncolgatjuk, csak személy és gyorsvonatra érvényes, ezeket viszont igénybe venni foleg apró gyerekkel nem a leg ideálisabb, ha osszeadom az IC pót és hellylegy díjjakat oda vissza + a kedvezményes jegy árát kapok egy szép kerek osszeget, DE, még mindig jobban megéri , mint kocsival kozlekedni, parkolót vadászni, esetleg autópálya díjat fizetni, és nemutolsó sorban figyelni a gyorstanfolyamon vezetoi engedélyt szerzett és senkire tekintettel nem levo gépjármuvezetore. Ellenben ha valaki ugyérzi hogy az évi max.4 alkalommal lehetséges kedvezményes utazás magyarigazolványra tonkreteszi a koltségvetés egyensúlyát, megynyugodhat, mert sokan hozzánk hasonlóan a megspórolt osszeget máshol hagyja de már Magyarországon belul. - muzeum,és hasonlók látnivalók. |
Előzmény: Windows NT (205)
|
|