Szia Szila 10!
Köszöntünk a Tigrások között!
Gratulálunk az új autódhoz és kívánjuk, hogy leld benne nagyon sok örömödet!
Ha bár miben segítségre van szükséged, szólj bátran!
Mi segíteni próbálunk egymáson a.."ha én pórul jártam másnak miért kell?" elven.
Így kiforrott és bevált embereket tudunk ajánlani, segíteni egymásnak.
Kapcsolatban állunk HIFI-szerelővel(Forgalmazó és többszörös díjnyertes szakember..), autószerelőkkel(Szakszervíz, nem a legolcsóbb, de hosszú évek tapasztalata szerint az egyik legjobbak és garanciát vállalnak arra amit csinálnak és még sem márkaszervíz áron!), riasztóssal, fényezővel, műszerfalassal (számlapok/egyediek is/, NAGYON PROFI A SRÁC!!! CSAK JÓT TUDOK MONDANI RÓLA!), tuningbolttal(REMEK EMBER! Színte bár mit meg tud szerezni és bár hova elpostázni!), kárpitossal, alkatrészesünk-bontott is(autókat is hoznak be..), stb..
Szóval, ha segítségre van szükséged, szólj bátran, szerintem Nektek is tudunk segíteni sok mindenben!
Egy új autón biztos sok tenni való van, hogy magad képére formáld és tökéletesítsd!
El tudsz érni bennünket itt is, vagy az iwiw-en a Tigra klub "H"-név alatt, esetleg a +36-20/438-6136-os telefonszámon.
Októberben pedig megyünk kirándúlni(és fürdeni a barlangfürdőbe) Miskolc-Tapolcára! Téged is szeretettel látunk magunk között!
Addig is, a jövőhét utáni héten szerdán ismét összejövetel lesz Újpesten, arra is eljöhetsz!
Üdv.:
Tigra klub Hungary
(Laci)