'a képek nem a mi klimánkon készült és itt nem lesz olyan sose.'Az, hogy nem a mi klímánkon készültek, az természetes, volt már róla szó, hogy itthon elég nehéz lenne találni olyan már beállt kerteket hónapról hónapra, amik ennek az újságnak a profiljába passzolnak.
Ám azt kijelenteni, hogy sosem lesz kies hazánkban ilyen, szerintem kicsit túlzás. Én biztosan hasonló színvonalat céloztam meg, és ha benézel akár CBNora hozzászólásaiba, akár az enyémekre, azért ott már látszik valami, ami kezd ehhez a stílushoz hasonlítani. Igaz, még nem a tökéletesen beállt, végleges méreteket láthatod. Vagy nézd meg Kertészke és vtma kertjéről készült, egy-egy nagyon jól elkapott beállítást, állítom, hogy némi retussal és képtuninggal akármelyik számba el lehetne sütni belőlük néhányat, nem nagyon lógna ki a lóláb...
Ja, persze, a képmanipuláció. Erről is írtam már, egyik hátrányaként emlegetve a dolgot, egy kissé túlszaturált minden, de a csomagküldők vörös japán juharjáról sem kell többünknek elmagyarázni, hogy nem lilából van... ;-P