i_love_snooker Creative Commons License 2007.08.31 0 0 13283

Közben ne haragudj, hadd kérjek elnézést, azért volt a válaszomnak egyik fele kékkel, mert azt még otthon írtam, és nem itt, az elejét írtam itt - otthon ugyanis nincsen internetem sajnos :-(.

A rajongással kapcsolatban: igen, biztos máshogy látja egy 40-50 éves ember, ha kedvel vkit, mint egy 17-25 éves, hiszen addigra már eltűnik az emberekből az a fiatalos lendület, az a lelkesedés. Igaz, én azért mindig is tapasztaltabb voltam az átlagnál, ezért is jobban kijövök a 25-35 éves felnőttekkel, mint a korombeliekkel. De azért ha az ember megöregszik, már valóban eltűnik az a szenvedély, ahogy fiatalkorban megjelenik egy ember, vagy bármi más iránti rajongásnál. Aztán, ki tudja, sosem lehet tudni. Tesóm barátja pl. 30 esztendős, és él-hal az autókért, az autóversenyzésért, és megvan benne még mindig az a szenvedély, megvan benne az, ami ezzel jár. Én remélem, nálam is meglesz évek múlva is, én nagyon szeretném ha megmaradna, ha nem tűnne el... Ez olyan jó!!!! :-)

Egyébként: hadd gratuláljak Neked, hogy ilyen nagy szerencséd volt, hogy egy 6-szoros világbajnokkal fényképezkedhettél, és hogy ennyi ismert snookerjátékossal találkoztál a hétvégén. A férjed kapcsán pedig tisztán látszik, hogy mennyire fontos vagy neki, hogy elkísért Téged annak ellenére, hogy nem kedveli a snookert.

Tényleg, én meg arra gondoltam, nem levelezünk e-mailben? Nincs kedved hozzá? Nagyon szeretek snooker-kedvelő emberekkel e-mailezni, főleg, mert a környezetemben alig akad valaki, akivel ki tudom beszélni a versenyeket, a snooker-élet történéseit. (Szereztem már barátokat így.) E-mailcímem: i_love_snooker@citromail.hu  Ide nyugodtan írj, örülnék,ha leveleznénk.

A versenyzésre visszatérve, tényleg köszi a jókívánságokat, azt mondta a leendő edzőm,ha tényleg komolyan gondolom, és akarok versenyezni majd, nekem nem kéne selejtezőket játszanom, hanem ha úgy megy majd, mehetnék is egyből EB-re, VB-re, mert Magyarországon nincs sok női versenyző. Hát, nem tudom, hogy alakul, én remélem, sikerül. Először majd, ha elvégeztem mindent, állás kéne, ugyanis nem vagyok budapesti, hanem zalaegerszegi, és ez bizony nagy probléma számomra, mert Pesten tudnék játszani.

Előzmény: viva la diva (13281)