sanyika2004 Creative Commons License 2007.08.30 0 0 937
Ggili!
Először is azt hiszem mi ismerjük egymást ugye???Ha az vagy akire tippelek odaát is kérdezhetsz priviben,vagy msn.-en.
Évés.Nekem azt mondta a doki bácsim,tartsam be a 3 órát(pár perc eltérés nem számit).De a folyamatos nasit felejtsük el.Szinte mindenben van szénhidrát(alma,gyümik...) és ugyi abból cukor lesz.Próbáld meg reggel összeállitani a napi étrendedet és szigorúan tartani magad ahhoz.Nem könnnyű főleg ha nasiznak előtted.Ezt magamról tudom,mikor itt rágcsizik a kát gyerkőc,iszonyú nehéz.Nekem mindenem volt a Túró Rudi.Most már ugy állitom össze a dolgokat,hogy általában uzsira azt eszek,igy nincs hiányérzetem.(anniyra mert a gumicukrot is imádom)De minden reggel összeállitom a napi menüt és akkor csak azt.Igaz igy nem nagyon tudok elmenni itthonról mert 3 óránkén kaja.De ha nagyon muszály viszem magammal.De hát bevásárolni nem is szeretek mert ugye ott nem ülhetsz le a bolt közepén tizóraizni.Bár a doki azt mondta ha nem bírom a délelőtti 3 óránkénti evést(nem szoktam délelőtt enni) akkor a tizórai kiváltható gyümilével(pesze a szénhidrát figyelendő)
Amúgy ha édesszáju vagy vannak nagyon fini diétás sütik,de itt is oda kell figyelni a mennyire.A családnak is sütöttem hétvégén.Rá se jöttek volna hogy diétás.
Szóval azért nálam alakulnak a dolgok,már csak egy vércukor mérőt kell beszereznem és megtudni melyik értékek a normálisak méréskor.Kaja előtt is kell mérnem vagy csak utána?