gzus Creative Commons License 2007.08.29 0 0 3536

Akkor még egy vélemény a játékosokról (szigorúan magán és nem szakmai):

Radovics:

nagyon tetszett, tipikus szerb, nem túl gyors de mindent tud a labdával (és a könyökével :)) ami ahhoz kell hogy megverje a védőjét, és ha esetleg megállítják ziccer közben akkor is elég jó %kal (a többi játékos 10-20%ához képest)be tudja dobni a veszett tempót

Henderson:

amit eddig mindenki leírt, vékonyka de gyors és nagyot ugrik, támadásban, lepattanóban jó lehet, én védekezésben féltem a nála 10-20kilóval nehezebb 4esektől

Brown:

túl sokat nem tudtam leszűrni, alkata, technikája jó, majd a meccseken kiderül...

Sóó (Üdv! :)):

van egy két dolog amit begyakorolt és elég jól tud (3as "aus der Ecke" :), ziccer-lepörgés-visszakéz tempó), ha hajt és ezeket csinálja akkor sok időt fog szerintem a pályán tölteni

Dávid Geri:

sokat fejlődött amig nem volt itt, emitt is és Henderson "súlyproblémái" miatt ő is sokat lesz a pályán (sok: kb 20perc)

Hanga:

azt eddig is láttuk mit tud, remélem sok lehetőséget kap

Szabó Tibi:

valami igyekezet már látszik rajta, de még mindig feldönti az első útjába kerülő embert, a legtöbbet talán mozgáskoordinációban kéne fejlődnie

Keller Ákos:

adottságai alapján nagyon sokra viheti

és a sokat hiányolt Miljkovic:

tényleg a "mester", akit nem a keménysége, hanem a szakmai tudása miatt tisztelnek a játékosai, ha ezt a tiszteletet Zénél is ki tudja vívni magának akkor idén tényleg CSAPATunk lesz