Iauryaviel Creative Commons License 2007.08.28 0 0 272
Tisztelt Varga Tamás!

Az első ütemben vettem lakást, és a mai nap után szeretném, ha magyarázatot kapnék a következő helyzetre:

3 hete érdeklődtem véletlenszerűen telefonon a lakásom állapotáról, és azt a választ kaptam, hogy 18-án a kivitelezők átadják Önöknek a lakást, így én mehetek műszaki átadásra 21-én. 2 hete ismét telefonáltam, hogy időpontot egyeztessek, amikor is már olyan verziót kaptam, hogy 21-re nem lesz kész a lakás, ellenben az építésvezető 24-re ígérte, aznap mehetnék, illetve 21-én megnézhetem, hogy állnak a munkák, ha van kedvem hozzá. 24-e nekem nem volt jó, így 28-ban egyeztünk meg, egy délutáni időpontban. A mai áldott napon egy szakemberrel oda is mentem délután a Liliomdombhoz, hogy meglegyen a műszaki átadás, de Leonóra elfoglaltságai miatt nem tudott csatlakozni hozzánk, ellenben felirányított az építésvezetőhöz, aki el is vezetett a lakásba, ahol a lakás szinte ugyanolyan állapotban volt, mint 1 hete (beszereltek egy fél szekrényt és felsöpörtek, de a fúgázás hiányos, a szagelszívó csöve rossz helyen van, a parketta még sehol sincs, stb.), tehát semmit nem tudtunk átvenni. Az építésvezető próbálta ugyan kimagyarázni a helyzetet, hogy tudomása szerint ez csak egy ellenőrző bejárás volt, és biztosan valamiféle tévesen lett kikommunikálva, és ezen a héten tutibiztos ígéretet kaptak, hogy most már ezen a héten kész lesz a lakás, de meglehetősen gyenge lábakon állt a magyarázat, és az állapotokat elnézve nem is valós, hogy jövő hét előtt bármit is befejeznek benne.
Nagyon fel vagyok háborodva, hogy ennyire idiótának néznek, ugyanis nem hiszem, hogy az előzmények ismeretében ne tudtak volna felhívni, hogy ne menjek, ráadásul több ember munkaidejével/szabadságával szórakoznak, hiszen teljesen feleslegesen jött velem az átadásra a hibák felvételéhez hívott szakember és én teljesen feleslegesen jöttem el a munkahelyemről, fél napot kidobva erre a kis kalandra.

Várom válaszát, mert többször nem szeretnék hasonló helyzetbe kerülni.