raczkevi Creative Commons License 2007.08.28 0 0 585

Bocsánat,de én általánosságban írtam.Tavaly a Skanes El-Hanában,idén az El-Mouradi Skanes Beachben nyaraltunk,és ezeknél szembeötlő a SZÁLLODÁK szinvonalbeli különbsége.Állapot,tisztaság,felszereltség,az AI kisstílűbb az El-Hanában,stb Az animáció-tavaly az arab fiúk százszor jobb animátorok voltak mint a híres Díno-Clubbos magyar fiatalok idén..,esetleg az ételek/pl a tavalyi El-Hanás ízesebb volt,nekünk..,a tengerpart-ami az El-Hanában dupla széles,szellősebb,tisztább is volt.. / Viszont:

A nejem fiatalkori barátnője,Csák Anett idegenvezető kinnt,vele idén többet beszélgettünk-kinnt él 3 éve,a Next-nek dolgozik idén-pár forumtárs személyesen is ismeri-olvastam már róla,sajnos volt negatív is,de senki sem tökéletes,ugye...ő hozzá tartozik pár El-Hana hotel és Ő MoNDTA hogy rengeteg reklamációja van,talán a Hannibál az egyetlen,ahol kevesebben reklamáltak az El-Hanákból..A Sousse-i szállóknák a közös part használat/sok lopás!!/,az úton átkelés,volt hogy egy vendégén átesett egy BETÖRŐ a saját szobájában,stb-stb..bogarak,stb...De ez az olcsóság ára,hiszen ezek vizonylag régi,ÓLCSÓBB szállodák,főleg az irodák kapják olcsón a helyeket,így még akciósan is keres rajra,a magyar pedig ugye árérzékeny...

Én személy szerint örültem a segítségének pl a szobakiosztásnál amikor megérkeztünk,de egyéb protekciónk nem volt idén,tavaly pedíg semmilyen sem../Akkor még mi sem tudtuk hogy kinnt él../

Fárasztó az élete,állandóan csöng a telefonja,de ő vállalta.MUSZÁJ a fakultatívokat nyomatniuk,hiszen az alapfizu minimális ott kinnt...abból élnek.

Előzmény: soltikata (584)