Sziasztok!
Csak címszavakban: pénteken voltam Burgenlandban megnézni az utolsó szakaszát a Trieste-Vienna Classic ralinak, volt kb. 45 induló, ebből 20 volt 911-es Porsche, főleg a 70-es évek elejéről.
Volt egy W123-as 280 CE atomjól megcsinálva, bentről állítható rev limiter, bentről állítható előgyújtás, bentről állítható fékerőelosztás, rozsdamentes dupla kipu végig, kemény futómű, klasszik versenyülések, becsövezve, R osztályban ment, ez valójában Rally, a C osztály volt a túraverseny.
Volt a parkolóban Pinkafeldben egy W108-as, 250 SE...kb. 15 percig néztem, de nem találtam rajta hibát! Nagyrész gyári fényezés, teljesen rozsdamentes, hibátlan gyári kárpit, ajtófalcok, minden. Az én 115-ösöm egy roncs mellette, komolyan mondom.
Szép lett volna ha egy 60-70 éves tulaja van, de egy hátrazselézett hajú kb. 30 éves osztrák fickó volt "Mercedes Classic Club" hímzéssel a rózsaszín Boss pólón. Csodák nincsenek.
Vasárnap autóztam az állólánykával, továbbra is szerelmem ez az autó, bámulatosan jó. Nem kopog, nem zörög, nem lötyög. Szépen megy, 11-et eszik.
(Feleségemtől kaptam egy klasszik bőr-szövet kesztyűt hozzá, amolyan 60-as évekbeni autós kesztyű, színben is harmonizáló, használatlan, de 1962-es....)
Főnököm gépén vannak fényképek, majd talán hozzájutok. A 108-asról is van kép.