Hm, úgy látom, jobban képben vagytok a bankügyi trükkökkel, mint én. Az nekem is gyanús volt, hogy az értékbecslés másnapján máris hívtak a szerződéseket aláírni, mert nekem aztán annyira, de annyira hitelt akarnak adni... Nem írtam alá még semmit, és feltehetően nem is ebben a formában fogom. Marad a külön biztosítás. Egyébként a bank rábólintott, csak az adásvételihez kellett hozzáírni egy fél mondatot a tulajdoni viszonyokról. A becsült érték és az adásvételiben szereplő érték 100.000 Ft-os differenciával megegyezik.
Ezen a héten jön vissza az ügyintéző szabadságról. Valószínűleg új szerződést írok a bankkal. Csak nem aggatnak a nyakamba még egy értékbecslést...
Egyébként Tatabányán van az ingatlan.
Az 500Ft/milla biztosításról tudnátok valamit ajánlani? Ez a kombihitel nem nagyon tetszik, túl keveset mondott én meg keveset kérdeztem. Nem is nagyon tudtam, mit kell kézdezni. Egyébként a banki ügyintéző beszélt a kombi hitelről, nem egy biztosítós ember, szóval érthető a hozzánemértése. Már akkor kezdett gyanúsan béna lenni a dolog, amikor az illetékekről nem tudott felvilágosítani.
Bonca