..na jó,akkor megint pontosítok, de azt hiszem, már tényleg lerágtuk a csontot rendesen :o)
NEM feltételezek mindenkiről lustaságot ,nem kell kérem kötözködni!! :o) Írtam,hogy elhiszem, hogy sokan a tenger miatt mennek, tessék visszanézni.
DE! úgy gondolom, hogy ahová a legtöbb "kispénzűbb", tengerpartot kedvelő magyar jár, úgy mint pl. Tunézia, görög partok, az általában olcsóbban elérhető repülővel, mintha elautózol a Brit szigetekre, Svájcba,vagy Norvégiába. Ezt tanusíthatom ,sokszorosába kerül,mert jóval drágább országok. Épp ezért próbáltam megértő lenni,(ha hiszed ,ha nem) hogy ne csak a magam helyzetéből induljak ki, hiszen oda megy mindenki nyilván, ahová képes eljutni a kívánságain belül. Vagyis így értettem az olcsóbbat, nem úgy, hogy ugyanoda mennél autóval.
Másrészt hidd el, hogy nagyon sokan nem képesek megszervezni maguknak egy utat, (tudom,mert sok ismerősömnek segítettem már,és elképesztett,hogy nem találja ugyanazt meg a neten,amit én) és ezért választják az egyszerűbb megoldást, mégha nem is mondtam, hogy mindenki ilyen. Ha nem így lenne,az utazási irodák csődbe mentek volna már :o) Gondoltam is már,hogy ebből kéne pénzt csinálni..:o)
De van,aki tényleg nem is ér rá,vagy nincs energiája ilyesmire ,nálunk is a férjem a pénzkereső, én meg az utazásszervező, azaz a költő :o) (na de ezen spórolunk is !)
Amúgy meg épp ez a topic szórakozik azon,hogy mennyi bénázó magyar megy ezekre a "klasszikus"tengerparti helyekre és oda is milyen tájékozatlanul,úgyhogy nem kell bizonygatnom, nem mindenki áll a helyzet magaslatán ,amikor utazni készül. És bevallom,én szívesen elkerülöm őket, vagyis ezeket a helyeket ,hát ez van. De szerencsémre amúgy sem szeretem a hőséget ,viszont a változatos táj és kultúra nagyon érdekel, és szerencsére van választék Európában is, ami kimeríthetetlennek tűnik egyelőre!
Uff. (indiánul tudóknak:o))