balazsbea
2007.08.25
|
|
0 0
2107
|
Nem meggyőzni akartalak, csak először azt írtad, borzimorzival értesz egyet, hogy csak később érdemes a gyereket külföldre vinni, aztán pedig azt, hogy szerinted nincs köztünk nézetkülönbség. S miután én pont azt hangsúlyoztam már az első hozzászólásomban is, igenis érdemes külföldre is magunkkal vinni a gyereket már pici korban is, volt egy ellentmondás a két hozzászólásod között, amit azért szóvá kellett tennem. Nem vita céljából, csak hogy korrektek legyünk egymással és a többi fórumozóval. :) S ha már reagáltam, két dologról akartam még írni: nevezetesen miért lehet esetenként jobb megoldás a repülő az autónál (mivel Te az autót preferálod inkább), valamint milyen további előnyei vannak annak, ha a gyereket már pici korban külföldre visszük. Nehogy félreérts: nem kukacoskodni akarok, csak rávilágítani, mit miért írtam, mivel úgy éreztem a szavaidból, hogy nem úgy értelmezted a hozzászólásom, mint amilyen szándékkal én azt írtam. Az én alapelvem az, hogy nem az a lényeg, hogy meggyőzzük egymást a saját igazunkról, hanem az, hogy elmagyarázzuk, mit miért gondolunk, aztán mindenki levonja a saját következtetését. Szerintem ez a fórumozás értelme, legalábbis én ezért "járok" ide.
|
Előzmény: fatema (2105)
|
|