golyo13 Creative Commons License 2007.08.24 0 0 2469
Szia !

Olvastam a SOF-on a taliról, hogy hol és mikor az most nincs meg a fejemben.. de majd kikeresem.
Nagyjából körvonalazódik a Dunakeszi Tanpályán megrendezendő találkozó programja.
2007.09.15. Szombat

A lebonyolítást a következőképpen tervezzük:

10.00 - Gyülekező a Dunakeszi Auchan parkolóban. Azért ott mivel így egyszerűbben el tud jutni mindenki a tanpályára.
( De azért egy Móricka ábrát majd közlünk a megközelítésről.)
10.30-11.00 körül indulás a tanpályára.

11.00- 11.15 Megnyitó
11.45 Ügyességi versenyek kezdése.
A résztvevők számától függően következnek majd a versenyek
1, Szlalom
2, Szlalom tolatva csak tükörből
3,Vakvezetés.
14.00-15.00 eredményhirdetés.
Aki nem versenyez az krumpli pucoló versenyben vesz részt, majd hagyma tisztítás, darabolás, és cserkész tűzgyújtó versenyben bizonyíthat.
Ennek vezénylője LMGS Főszakács ! Az eredmény remélhetőleg finom paprikás krumpli!
Sümi Laci klubtársunk 11.00 13.00 ig vállalta hogy a VAG Comos autóknál és persze a nem olyanokkal felszerelt Skodákon Komfort zárás élesítést és hibakiolvasást végez. No persze nem egész nap mert Ő is szeret versenyezni!
A Díjakat a Dunakanyar Autócentrum és Koncsik Béla ( KOBÉ) biztosítja.
Remélem idén is Jó hangulatú bulit tudunk biztosítani.
Mindenkit várunk szeretettel.
S.O.F Elnöksége.

Sikerült ! Íme !

Szóval én már 75e km-nél tartok, úgy, hogy már "keveset "hajtom mostanában, 2-3e km/hó.
Hiba --- semmi. Most kezdtem el figyelni, mennnyit fogyaszthat fizikálisan, mert a kompi az csal ! 1hónapig írom a tankolásokat, s az ad majd 1 valós számot.

Bár én sokat megyek főutakon+M1+M6+M7, tehát ezt is figyelembe kell venni.

Holnap megyünk 1 barátommal a -http://www.vaslovasok.hu/-vaslovasokkal gurulni Noszvaj felé,-Gasztronómiai céllal IS !
Egy 4éves 650es Honda Deauville-m van, jó kis nyomatékos túragép. (Kardánnal+V2-es motor )

Szóval ez is kell, mert a munka az nem kapcsol ki igazán:-)))

Meddig leszel Mkövesden? Mikulás még ott ér? Elég komoly munka lehet...

Üdv

golyo
Előzmény: TUZI (2468)