megyi99
2007.08.23
|
|
0 0
571
|
Szia!
Vacsorakor van saját asztalod, reggel oda ülsz ahova akarsz, de olyankor mindig van hely bőségesen. Utolsó vacsoránál virágokkal feldíszítik az asztalodat. Ami nekem nagy élmény volt, hogy megünneplik a születésnapot. Vacsora végen hozzák a gyertyás tortát és a pincérek éneklik a "happy birthday"-t. A kaják nagyon finomak és hatalmas a választék. Látványkonyha van, előtted sütik a palacsintát, az omlettet stb. Mi alapból tengerre néző szobát kaptunk, nem volt szükség borravalóra, de szerintem biztosan elintézhető. Mindenképpen várjátok meg, hogy milyet adnak, mert lehet, hogy Ti is jót kaptok. Közvetlen tengerparti szálloda, de át kell sétálni a saját pálmafás kertjén ( kb 200 m ), ahhoz, hogy a partra érj. Ott is ingyenes a napozóágy es a matrac , ugyanúgy, mint a medencénél. A víz tiszta, se hínárral, se szeméttel, se medúzával nem találkoztunk benne. Mi vittünk törülközőt, így nem foglalkoztunk a bérléssel, de úgy emlékszem, hogy több napozóágyon láttam egyforma törülközőket. A szobában van széf, nem kell fizetni érte. A személyzet kedves, udvarias, nem tűnnek túlhajszoltnak, és itt nem érzékeltem, hogy csak a markukat tartanák a borravalóért. Szerintem ez egy igazán elegáns, és szuper szálloda. Két évvel ezelőtt voltunk ott, remélem, hogy azóta a helyzet nem változott. Ha van még kérdésed írj, szívesen válaszolok. |
Előzmény: zsuzsmok1 (570)
|
|