kengyelkristof Creative Commons License 2007.08.23 0 0 73

Tegnap jártamban-keltemben azt a furcsa dolgot vettem észre,hogy mindegyik Genfi kocsi orráról hiányzik Alfa busz logója. Meg is kérdeztem egy fiatalembertől,hogyan lehet ez?? Azt állította,hogy a "busz fan"-ok szedték le.Gondoltam ez lehetetlen hisz akkor "ők" pontosan ugyanazon a szinten állnak mint azok akik kapargatják a metricákat lefele a buszokon netalán még össze is firkálják azokat. Aztán többen is állították,hogy márpedig ez valóban így volt.

A magyarázat pedig a legelképesztőbb ostobaság amit hallottam!Azért szedték le róluk az Alfa logót mert ezt a buszt nem az Alfa készítette!!!???Senki nem mondta egy szóval sem,hogy az Alfa készítette a buszokat. A logók azért kerültek rájuk mert az Alfa újította fel és forgalmazza is őket. Egyébként nem is értem,hogy,ha már rajta van akkor miért nem maradhatott rajtuk???

Engem ez csak azért bánt mert én matricáztam fel ezeket a buszokat és íg olyan érzésem van mintha sz*rba sem néznétek a munkámat.Szóval lehet én viszem túlzásba a dolgot,de ezt nem vártam volna tőletek.