S W A T Creative Commons License 2007.08.22 0 0 12
Real Football 2006

A valósághű focijátékok legújabb gyöngyszeme. Engedd, hogy Cissé, Sevcsenko és Kahn a mobilodra varázsoljon egy igazi meccset! A 48 csapat játékosainak nagy részét hús-vér focistákról mintázták. Sípszó, zászlók, balhézó drukkerek. Mi kell még egy igazi stadionhoz?
Újabb játék a telefonon. Grafikailag nem egy nagy durranás bár a gx-29 szépen jeleníti meg. A játékélmény nagyon jó,a billenytyű kiosztást szokni kell.

A másik két játékom.

Midnight Bowling

Minden megvan, ami egy igazi bowlingos bulihoz kell: trendi bár, menő zene és lelkes közönség. Guríts egy strike-ot, és bizonyítsd be a nagyágyúknak, hogy Te vagy a legjobb!

Azt hiszem ehhez nem kell kommentár. Egyszerűen csak bowlingozunk. A játék elején csak két db golyó érhető el ami a challenges módba 10-re bővíthető külömböző bowlingos ügyességi feladatok megoldása után mindig kapunk kettő ujjat. A játék lendülete és grafikája ahhoz képest hogy mobilon van szerintem nagyon jó. Ezt is csak ajánlani tudom

a harmadik játék. Midnight Pool

3-féle billiárd, 4-féle játékmód - a megbízható Gameloft szórakoztatás!
Nekem ez is nagyon tetszik Grafika nagyon jó és a játékélmény is.

Szerintem megéri mind az árát ahhoz tökéletesek hogy az ember unalmába ellegyen.

Az idézések a vodafone honlapjáról vannak.