V-VargaDani Creative Commons License 2007.08.22 0 0 92

Sziasztok,

hát, mint a versből is látszik, ami a tegnapi este eredménye, fura a kedvem, Montenegró zseniális volt, rengeteget búvárkodtam/fényképeztem egy új kamerával a víz alatt, volt rafting a hegyekben, szóval igazi önfeledt családi nyaralás volt, tegnap este értünk haza, most épp dolgozok, úgyh majd este rakok fel képeket.

A hazaérés után viszont találkoztam Nusival, akivel egész végig smseztünk, h mennyire hiányzunk egymásnak, erre bejelenti, h bocs, de neki az előző kapcsolata miatt a mienk most túl rutinszerűnek tűnik és hiányzik belőle az igazi érzelem... Hurrá!!!! Szuper. Szóval az előző kapcsolatban nagyon megégette magát és most nem akarja, h VELEM ugyanez történjen, mert nem akar magához láncolni. Az egészen csak röhögni tudok, magamon is egy kicsit, de fura mód ma felszabadultnak érzem magam és pillanatnyilag jó a kedvem, igazából képtelen vagyok most bármit is komolyan venni, kicsit minden veszített a jelentőségéből, nem tudom, fura az egész.

Nagyon sokat gondolok rátok lányok, Ori, úgy örülök, h jó a helyed!!!! Ugye nincs problémád a franciával? És Heni+Orsi, hogy álltok a munkakereséssel? Heni, nagyon jók a fotóóóóóóók!!!!!!!

Orsi, én rád fogok érni!!!!!!!!!:) Remélem, minél több közös buklit tudunk csinálni, amikor nem otthon leszel:) Ja, meg a lakás miatt iskell találkoznunk:)

Most visszamegyek húzni az igát (?), puusz mindannyiótoknak!