Sziasztok!
Köszönöm a biztatást, igazából már meg vagyok nyerve márkatársnak, csak sajnos még az AUTÓ hiányzik hozzá :( , bár lehet, hogy ez így is van jól, először szeretnék a segítségetekkel választ találni a kérdéseimre, mert az szerintem senkinek sem használna, ha úgy veszek egy ilyen érző lélekkel bíró autót, hogy nem próbálok minél alaposabban megismerkedni vele, mert esetleg rövid idő alatt csak egy megunt és félredobott játékszerré degradálódna, ez pedig itt mindenkinek fájdalmat okozna, gondolom.
Hogy megint valami ''követeléssel '' lépjek elő, vrossi kolléga említetted, hogy Te mindkét típussal rendelkezel, esetleg lehetne szó egy bemutatóval egybekötött típusismertetéssel, nagyon hálás lennék érte:) (én pesti vagyok jöhet az e-mailom nyilvános) ez a kérés nem csak hozzá szól, csak Ő írta, hogy mind a kettővel rendelkezik, és ez így komoly csemege, de ha bárki más szán rám időt, azt is nagyon szépen köszönöm, képes vagyok én akár az összes fórumos autót is végignézni ám:)
Tényleg, ha már itt tartok, találkozót szoktatok tartani, és ha igen mikor és hol lesz a következő?
A végére egy kis nyalánkság, ha valakinek véletlenül nem hozta volna meg reggelre a posta:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1438770&submit=ugras&p=ceg
Jó éjszakát!