Helo!
A regi kezdemenyezes statikai dolgairol en is hallottam.
PRO:
Viszont azok akik most vesznek lakast a Liliomdomb lakoparkban tudjak, hogy az egesz mogott a Raiffeisen all. A banknak csak volt annyi esze, hogy ugyanugy ahogyan minket civileket, az epittetot es annak terveit is jol megnezze, megnezesse szakertokkel. Hisz manapsag mar semmit sem csinal a bank a szakerto garda nelkul. Raadasul ugyis ker biztositast a lakasra a hitel miatt. Ha egy ilyen nagyon komoly statikai hiba elofordulna, az roppant kellemetlen lenne az epittetonek, a generalkivitelezonek (hajjajj) es a banknak is. Raadasul melyik biztosito mondana azt, hogy bebiztositjuk???
Ha ez elofordulna, akkor egybol eletveszelyesse minositenek az egesz lakoparkot, a biztositonak (ha megis valaki bevallalta) csengetnie kellene a bank fele, az epittetot meg a generalkivitelezot meg 196-an jol beperelnek. Igaz, ez a helyzetunkon abban az esetben nem sokat segitene.
Szoval en egyelore nem felek ettol. Az ilyen befetetok manapsag csak korbe jarjak, hogy mibe boritjak a penzuket.
KONTRA:
A technologia tenyleg adott, de en sem lattam semmilyen komolyabb alapozast. Egy furot siman vihettek volna es lefurhattak volna nehany colopot. Es a hazaink alatt tenyleg elegge laza szerkezetunek tunik a talaj.
Tamas, meseljen nekunk errol valamit! Biztos vagyok benne, hogy nyomon koveti a forumot! (mert magambol indulok ki, azert vagyok benne biztos)
A legjobbakat!
Belabacsi