anblock_italia Creative Commons License 2007.08.20 0 0 16895

Hoppá, ez meglep, még hogy én léptem bele mások lelkivilágába??? Nem szívesen folytatom ezt a témát, te még vsz. nem ismered az előzményeket. Valóban egy őszi délután jutott eszembe, hogy össze kellene gyűjteni az eddig megszerzett infókat egy közös honlap formájában, és mindenki lelkesen fogadta az ötletet. Nem én voltam az, aki kijelentette kezdeti lelkesedés után, hogy nem kíván semmilyen formában részt venni a honlap elkészítésében, pedig semmilyen okot nem adtam erre, máig nem tudom mi volt az oka, hiszen ráadásul barátnőmnek hittem Cserellát, járkáltunk egymáshoz, csereberéltünk. Számomra derült égből villámcsapásként hangzott az elutasítása, majd mégvalakié, akit ugyan személyesen nem ismertem, de hozzám közelállónak hittem. Ekkor szakadt ketté az addig igen jónak tűnő csapat. Voltak honlap pártiak és ellenzők, de mert a pártiak többnek tűntek, hát belevágtam, belevágtunk. Én senkit nem akartam egyetlen másodpercig sem kizárni és csupán azért írtam, hogy nem haználtam fel olyan infókat, mert ő nem akart résztvenni. Ha itt valaki sértéseket szenvedett el, az egyedül én voltam.

Légyszíves máskor jobban néz utána, ha valakit megvádolsz azzal, hogy belelép mások lelkivilágába. Akik megmaradtunk és lelkesen készítettük a honlapot egyikünk sem kívánta szerintem, hogy a nevük is szerepeljen, nem ez volt a fontos, hanem  a végeredmény. 

Előzmény: bombaba (16871)