captainb Creative Commons License 2007.08.20 0 0 7423
:-(((
Lebeg az a qva kazántető már nálam is. 170 körül jött elő. Szóval símán betartom a max. megengedett sebességet, akkor nem aggódom szét magamat. Egyébként szerintem a minőségibb benyával kevesebbet fogyaszt az 1.6-os SW-m. Pénteken lementem a szerelőmhöz, akihez több, mint 10 éve hordom előző járgányaimat. Az EGR szelep elzárását a gari megtartása miatt nem vállalta. Egyébként Astrája (is) van. Ugyanaz a motre és váltó, mint az enyém. Az is rángatott. Az EGR szelepet elektronikusan iktatta ki, csak a zöldkártya elött vissza köll kapcsolnia, hogy ne legyen gondja (bár szerintem még ezzel a tutiszuperúj computeres grünkarte rendszerrel is tudnak vajákolni). Szóval tanácsa, pörgessem, dszetire, tecsóba, ócsönbe ne tankoljak. Shell határeset, de inkább húzzam el a seggem az OMV-hez, vagy az AGIP-hoz. STP: minden olajcsere alkalmával eddig is töltött a tankomba a megfelelőből (mármint a Mazdába és a Swiftbe). Ő is használja az Astrába. Egyébként meg ha nem rángat, akkor ne piszkáljam.
Más: valaki korábban írta, hogy Szlovákián keresztül direktbe ment Lengyelbe. Én megint megyek, de a kb. 1400 km utat és a 3 ország matricáit sokallom. Viszont a Szceczin- Gdynia út minősége miatt félek a legrövidebb úton felautózni, plussz kerülném a lukoilos kutakat is. Aki arrafelé járt megírná egy mílben az útviszonyokat. Plussz most egyedül mennék és nem szeretném, ha kirabolnának. (lásd: köfelverődés).Cím: bgaray@freemail.hu