Sziasztok,
még itt vagyok:-)
Ancsúr, igen, autóval megyünk. A csomagolás elég macera lesz, már van egy cirka 8 oldalas listám. Mikor elmondtam a férjemnek, hogy mit szeretnék vinni, csak lesett. Majd holnap este eldől, hogy elég-e négyünknek az 1000 literes csomagtartó. Szerintem szűken leszünk, de megoldjuk. Pedig a húgom barátnőjénél fogunk lakni, aki nincs otthon ebben a hónapban, szóval minden van a lakásban, de még így is visszük a fél háztartást:-) Utoljára 5 éve voltunk nyaralni (főleg a Quizas által említett "tegnapra legyen meg" munkák miatt), úgyhogy már várom.
Quizas, van egy barátnőm, akinek az unokaöccsének vannak viselkedési problémái (nem tudom pontosan, milyen jellegűek), és ők nagyon meg vannak elégedve a tanítójukkal. Szintén a XI. kerületben laknak, ha gondolod, megkérdezem, melyik suliba jár. Ha jól tudom, valahova a Karolina út környékére. Járt már máshová is a kissrác (Köbölkút utcai), de onnét elhozták. Tényleg nagyon nehéz jó tanítót találni:-(
Katus, így menjen az ember kórházba: tuti találnak valamit. Nekem anno azt mondták, hogy Soma után nem jár az emelt családi pótlék, pedig tartós gyógykezelés alatt áll, és havi szinten az antibiotikum, a Normaflore és az egyéb kellékek (pisigyűjtő zacsi, betadines oldat stb.) kb. 4000 Ft-ba kerülnek. Most már nem megyek utána, mert lassan már a vége felé járunk ennek az egésznek, de Te légy rámenős, hátha szerencséd lesz.:-)
P.