engé68 Creative Commons License 2007.08.19 0 0 5170
Sziasztok!

Köszönöm szépen az eddigi segítséget. Ami a W114/15, W123 dolgot illeti, elméletileg tisztában vagyok a dolgokkal(az hogy most írok másodszor, csak egy dolog, ezt a fórumot az elejétől mostanáig végigolvastam, ami szerintem bizonyos elhivatottságot azért kelll hogy jelentsen és a veterános + az MB cars-ost is folyamatosan figyelemmel kísérem), nekem az állólámpás formavilága jön be igazán, elsősorban ebben gondolkodom, a W108-al szemben nekem is mindig fennteartásaim voltak, hogy hiába a világ leggyönyörűbb autója(legalábbis számomra az), a makulátlan állapot fenntartása a csillagos eget ostromolja. Mondjuk amelyik W123-al kompromisszumot tudtam volna kötni a használtautó.hu-ról, az 2 milla volt(gondolom tudjátok miről van szó, 64? ezer km körül volt benne), viszont ezért a pénzért már megint számításba jöhet régebbi Merci is, és ezzel a kör bezárult.
Ami igazán lényeges számomra, az az alábbi kitételeitek, miszerint nagyon nehéz megfelelő szerelőt találni(ebben azért gondolom tudnátok segíteni) valamint, hogy sok a drága, kevés a jó, Na ezt hogyan lehet megállapítani hitelt érdemlően, mert a rosszat én is megismerem auf erste blick, de pl. a kecskeméti drappot én már a megfontolandóak közé vettem volna, erre kiderül paranoid250 kolléga hozzászólásából, hogy az is 0-ról indul(gondolom képletesen), ha ennél a konkrét autónál maradunk a példa kedvéért, itt mit jelentene egy megbízható napi autó előállítása, azt figyelembe véve, hogy nem találkozós autót szeretnék, hanem családtagot? Esetleg konkrét autót tudtok mutatni a jelenlegi kínálatból, ami megfelel ezeknek a paramétereknek?
Bocsánat, ha hosszúra nyúlt, előre is köszönet a segítségért!
Előzmény: b_bokonon (5169)