Island* Creative Commons License 2007.08.18 0 0 16781
Nem szeretnék "Mátyás az igazságos" minőségben tetszelegni, de leírom a véleményemet, mert a nicknevem használatát illetően én is érintett vagyok érintőlgesen a vitában, ami Cserella és AI között mostanság és már korábban is zajlik, zajlott.

Egyrészt: aki erre a fórumra, vagy akár a g.portálos honlapra ad vagy adott valamilyen infót - akár a tartási tapasztalata, akár a lexikális tudása alapján keletkezett az - azt csakis önzetlenül és azért tette, hogy akinek nincs még tapasztalata a leanderek tartásával kapcsolatosan ne essen olyan hibába, amibe mi már esetleg beleestünk az évek során.

Másrészt: Nekem spec. eszembe sem jutott volna a nevemet megemlítettni a honlapon, mert nem azért adtam segítséget a honlap szerkesztésekor, hogy a saját egómat fényezzem ezzel, hogy ott szerepel a nevem rajta. Egyébként bárki szerkeszthet saját honlapot és ott lehet a saját érdemeit kinek-kinek annyira domborítani amennyire nem szégyelli a saját értékrendje szerint. Valahogy az jut eszembe erről az esetről, hogy "Mások büszkesége sérti a miénket".....

Harmadrészt: sosem hivatkoztam én sem azokra a professzorokra, akiktől tanultam egysmást pl. a Kertészeti Egyetemen mikor ide írtam néhány hozzászólásomat. De azokra a könyvek szerzőire sem, akiktől sok okosságot olvastam az évek során.
Kedves Cserella! Ugye Te sem minden ismeretedet hoztad születéskor magaddal? Hát persze "a rutin, meg az évek"... ahogy a mondás is tartja...mindenki így van ezzel.
A Te hozzászólásaidnál viszont nem található ezekre a forrásokra utalás, furcsa nem? Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy a neved ott legyen, mikor a Te általad először említett ismeretanyag kerül fel a fórumra, vagy a honlapra, akkor legyél következetes a saját esetedre nézve is és jelölj meg forrásokat!