A délelőtti meccs tényleg csapnivalóra sikeredett, bár gyalázatról talán nem beszélnék. Sajnos nagyon sima vereség lett.
Délután viszont 35-40 percig jó volt, az első pár percet leszámítva. Sajnos a 2 leányzó erősen megfújta a hazai pályát, a Fradinál talán nem is volt kiállítás, viszont a Golitól folyamatosan szórták ki az embereket. Tettek róla, hogy végleg elmenjen a meccs, bár anélkül is vereség lett volna, ezért sem értem mi motiválta őket...
A Derecske tényleg csak hárommal kapott ki, de a félidő -6 volt náluk, míg itt 11-11. A 2. félidőben a hírek szerint ott nagyon kiengedett a Fradi. Ezzel együtt a Derecske sztem erősebb csapat jelenleg és sajnos jobb a játékosállománya. Sokat kell fejlődni, mert ez így nagyon nehéz lesz. És erre nincs túl sok idő, hiszen 2 hét van a rajtig...
Az újak közül Kordyuk nagyon kilóg, de ezt már a Vásárhely elleni meccsen is látni lehetett. Ahhoz képest most egész jó volt. Mindenesetre én is sokkal többet vártam tőle, de ő nem fogja megváltani a világot, ez tiszta sor. Sokat alibizik is sajnos.
Én pl. Tápainak több bizalmat adnék. Nem sok lehetőséget kap...
Mindenesetre kicsit több alázatot várnék, és sokan nem veszik fel ezeknek a meccseknek a ritmusát. Gyorsabb, pontosabb játék kellene. És néhány játékosnak kicsit nagy is az arca, csak azt nem értem miért. Egyesek talán indokolatlanul sok lehetőséget is kapnak (ki tudja mi okból), míg mások elég keveset. Azért vicces volt a 2 kispad képe: a Fradinál 3 ember, a Golinál viszont 11-en szorongtak a padon.
Sokan szinte alig játszanak, 8-9 mezőnyjátékossal viszont elég nehéz lesz végigvinni a szezont. Mi lesz, ha (ne adj' Isten) 1-2 alapember kidől sérülések miatt??? Majd éles meccseken kerülnek bevetésre olyanok, akiknek totális meccshiányuk van?